Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Volley: Συνεχίζεται η απόλυτη κυριαρχία του Άρχοντα του Βορρά!

Συνέχισαν με νίκες τα τμήματα του Πιερικού αφού και αυτό το Σαββατοκύριακο όλα τα τμήματα του Πιερικού συνέχισαν το νικηφόρο σερί τους . Το τμήμα βόλεϊ του Πιερικού δείχνει και την φετινή χρονιά την κυρίαρχη θέση του αλλά και τους πολύ υψηλούς στόχους που έχει σε όλες τις ομάδες του. Άνδρες , γυναίκες , κορασίδες δεν έχουν χάσει ούτε σετ , ενώ οι παίδες πήρανε το ντέρμπι κορυφής .

  • Οι άνδρες του Πιερικού πέτυχαν την 5η νίκη τους στο πρωτάθλημα , αφού στο τοπικό " ντέρμπι " κέρδισαν την ομάδα του Αρχελάου με 3-0 σετ , φτάνοντας τις 5 νίκες σε 5 αγώνες και 15-0 σετ , περιμένοντας το ερχόμενο Σάββατο στο ματς της χρονιάς , στο απόλυτο ντέρμπι την ομάδα του Ίκαρου για να φανεί ποιος έχει τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία . Στο παιχνίδι με τον Αρχέλαο οι άντρες του Πιερικού έπαιξαν όσο χρειάστηκε για να πετύχουν άλλη μια νίκη με 3-0 σετ .
  • Οι γυναίκες του Πιερικού συνέχισαν την ξέφρενη πορεία τους καθώς επικράτησαν και μέσα στο Γιαννιτσά επί του Μίλωνα πολύ εύκολα πετυχαίνοντας την 8η νίκη σε 8 αγώνες και 24-0 σετ ! Τα κορίτσια του Πιερικού και στα τρια σετ έμπαιναν δυνατά στο παιχνίδι , έπαιρναν μεγάλη διαφορά στο σκορ , γεγονός που έδινε την ευκαιρία στον προπονητή Κ.Σαρρή να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλες τις παίκτριες . Η ανωτερότητα της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Πιερικού επιβεβαιώθηκε και σε αυτό το παιχνίδι με συνέπεια να παραμείνουν στην 1η θέση της βαθμολογίας , έχοντας το απόλυτο ρεκόρ και από τους δυο ομίλους και από τις 16 ομάδες του πρωταθλήματος .
  • Οι παίδες του Πιερικού κέρδισαν στο ντέρμπι κορυφής την ομάδα του Ίκαρου Έδεσσας με 3-2 σετ , σε ένα παιχνίδι που θα μπορούσαν να το κερδίσουν με 3-0 σετ , αλλά η ολιγορία στο τέλος του 1ου και 3ου σετ , τους στοίχισε την άνετη επικράτηση . Τελικά πήρανε την νίκη που τους ανέβασε στην 1η θέση της βαθμολογίας , συνεχίζοντας και αυτοί με την σειρά τους την κυριαρχία του Πιερικού σε όλα τα τμήματα .
  • Οι κορασίδες του Πιερικού νίκησαν τον 1ο τελικό για την κατάκτηση του πρωταθλήματος κορασίδων την ομάδα του Μ.Αλέξανδρου Γιαννιτσών με 3-0 πολύ εύκολα , κάνοντας το 1ο βήμα για τον 5ο συνεχόμενο τίτλο δημιουργώντας ένα ακατάρριπτο ρεκόρ . Μάλιστα τα κορίτσια του Πιερικού συνεχίζουν την απόλυτη κυριαρχία τους , αφού και φέτος δεν έχουν χάσει κανένα σετ , έχοντας πετύχει την φετινή χρονιά 13 νίκες σε 13 αγώνες και 39-0 σετ ! Η ομάδα μοντέλο του Πιερικού επιβεβαίωσε την ποιοτική της ανωτερότητα και σε αυτό τον αγώνα και μετέτρεψαν τον τελικό σε υγιεινό περίπατο .

Άνδρες : ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ - ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ 0-3
Γυναίκες : ΜΙΛΩΝΑΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ - ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ 0-3
Κορασίδες : ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ - Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 3-0
Παίδες : ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ 3-2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.