Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

16η αγωνιστική FL (Βόρειος όμιλος): ΑΕΠ Ηρακλής - Πιερικός 6-0 (Video) / Αλύπητες ροπαλιές στο κουφάρι του Πιερικού....

Την πιο ευρεία νίκη της φετινής Football League πέτυχε η ΑΕΠ Ηρακλής που διέσυρε τον Πιερικό με 6-0 .

Ο Γηραιός ήταν μια ομάδα μόνος του στο Καυτανζόγλειο απέναντι στους Κατερινιώτες , που δεν διανύουν και την καλύτερη περίοδο τους , μιας και την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκαν 5-1 από τον Αιγινιακό . Ο Ηρακλής είχε την υπεροχή στο ματς και άνοιξε το σκορ στο 29 ' με αυτογκόλ του Καραγκούνη .

Ο Ονουάτσι έκανε την σέντρα και ο άσος των φιλοξενούμενων στην προσπάθεια του να απομακρύνει την μπάλα , την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του .

Μετά από μισή ώρα αγώνα ανέλαβαν δράση οι παίκτες του Ηρακλή . Στο 32 ' ο Ζάχορα , στο 51 ' ο Ονουάτσι , στο 58'ο Πουρτουλίδης , στο 64 ' ο Ιμπέρε και στις καθυστερήσεις ο Τσιλιανίδης διαμόρφωσαν το τελικό 6-0 .

ΗΡΑΚΛΉΣ : Χουάντερσον , Κοντοδήμος , Τσιλιανίδης , Παπαστεριανός , Κοντέων ( 40 ' Σαββίδης ), Λίμα , Τάι , Πουρτουλίδης ( 83' Αποστολίδης ) Ονουάτσι , Ζάχορα ( 67 ' Χιονίδης ) Ιντζόγλου .

ΠΙΕΡΙΚΌΣ : Παπατολίκας , Καραγκούνης , Νίκου , Ντόικιτς , Ιορδανίδης , Παπατόλιος , Ίτσιος ( 75 ' Λαζαρίδης ) Μανίκας , Παπαδόπουλος , Μιχαηλίδης ( 46' Νικολίτσης ) Ελευθεριάδης ( 61 ' Τσιρλίδης ) .

  • Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα ΕΔΩ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.