Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

Αναμονή για Ναστόφσκι - Χωρίς Αποστολίδη, Καρτσαμπά, Κέρι & Νικολίτση στο Καυτατζόγλειο

Δυσκολίες αποδέσμευσης από την ελβετική ομάδα που ανήκει ( Γκρένχεν ) για τον Σκοπιανό μέσο , που απασχολεί τους Κατερινιώτες . Χωρίς Αποστολίδη - Καρτσαμπά με AΕΠ Ηρακλή .

Σε διπλό ... ταμπλό προχωρά ο Πιερικός , που αφενός προετοιμάζεται για τον κυριακάτικο δύσκολο αγώνα με την φορμαρισμένη ΑΕΠ Ηρακλής στο Καυτανζόγλειο και αφετέρου « δουλεύει » υπογείως για τη μεταγραφική ενίσχυσή του , μόλις πάρει ενημερότητα ( τη Δευτέρα θα γίνει σύσκεψη , με προτεραιότητα την ενίσχυση στον κεντρικό άξονα , με επιθετικό , χαφ και στόπερ ) . Ήδη ο Έκελμανς γυμνάζεται με τους μελανόλευκους , ενώ ο Κλίμεντ Ναστόσκι παραμένει στο προσκήνιο . Ο έμπειρος Σκοπιανός χαφ , με θητεία στην Αναγέννηση Επανομής , ζήτησε να αποχωρήσει από την ελβετική ομάδα που ανήκει ( Γκρένχεν , Β Εθνικής ) αλλά ο πρόεδρός του « κλοτσά » ως τώρα , έχοντας οικονομικές αξιώσεις ( ή να χαρίσει ο ίδιος δεδουλευμένα για να του δώσει ελευθέρας , ή να φέρει πρόταση ) όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Ναστόσκι . Έτσι , το θέμα παραμένει σε εκκρεμότητα . 

Στα αγωνιστικά , ο Γιώργος Καμπερίδης στο ντεμπούτο του δε θα έχει διαθέσιμους τους τιμωρημένους Αποστολίδη και Καρτσαμπά , ενώ αμφίβολοι είναι οι Κέρι και Νικολίτσης .
Ρεπορτάζ: Θεόφιλος Ψυχογιός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.