Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

Στην τελική φάση οι Κορασίδες του Πιερικού

Στην τελική φάση πέρασαν και φέτος οι κορασίδες του Πιερικού , αφού 12 αγώνες και 36-0 σετ τερμάτισαν στην 1η θέση της βαθμολογίας έχοντας 12 νίκες σε . Το αήττητο και απόλυτο συνεχίστηκε και την φετινή χρονιά , με αποτέλεσμα η ομάδα του Πιερικού να πηγαίνει στην τελική φάση με το καλύτερο ρεκόρ και από τις 21 ομάδες των 3 ​​ομίλων . Τα κορίτσια του Πιερικού θέλουν να υπερασπισθούν τον περσινό τίτλο τους , κατακτώντας το 5ο συνεχόμενο πρωτάθλημα δημιουργώντας ένα εκπληκτικό ρεκόρ με 5 συνεχόμενα πρωταθλήματα .

Η ομάδα του Πιερικού θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Μ . Αλέξανδρου Γιαννιτσών και την ομάδα της Καστοριάς , σε ένα μίνι πρωτάθλημα για την ανάδειξη της πρωταθλήτριας ομάδας . Οι παίκτριες του Πιερικού θα προσπαθήσουν να κερδίσουν τον 5ο συνεχόμενο τίτλο , συνεχίζοντας την παράδοση και την δυναστεία που έχουν δημιουργήσει . Η ομάδα μοντέλο του Πιερικού έχει κάνει εκπληκτικά πράγματα και οι τίτλοι απλώς επιβεβαιώνουν την πολύ ψηλή ποιότητα αυτής της ομάδας σε τόσο μικρή ηλικία .

Οι παίκτριες του Πιερικού θα κάνουν μια μίνι προετοιμασία αυτή την εβδομάδα , ώστε να παρουσιαστούν όσο το δυνατόν πιο έτοιμες και να μπορέσουν να υπερασπισθούν τον τίτλο τους . Τα 4 συνεχόμενα πρωταθλήματα που έχει κερδίσει αυτή η ομάδα , αποτελεί βαριά κληρονομιά και τα κορίτσια του Πιερικού θα προσπαθήσουν να διευρύνουν τον αριθμό των πρωταθλημάτων τους και να φανούν συνεπείς στην κυρίαρχη θέση που έχουν στα τμήματα υποδομής , και όχι μόνο . Το Σάββατο η ομάδα του Πιερικού θα αγωνιστεί στην τελική φάση στην 1η αγωνιστική στην Κατερίνη με την ομάδα των Γιαννιτσών . Στόχος της ομάδας , η καθαρή νίκη με 3-0 σετ .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.