Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014

Δηλώσεις μετά τον αγώνα με τον Αίαντα Ευόσμου

Στέλιος Χατζηιωάννου : " Όπως κάθε νίκη έτσι και αυτή έχει τη δική της σημασία "

Μετά τον αγώνα του Πιερικού Αρχελάου με τον Αίαντα Ευόσμου , στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης , για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος μπάσκετ της Β εθνικής κατηγορίας , ο προπονητής του Πιερικού Αρχελάου Στέλιος Χατζηιωάννου , στην ιστοσελίδα του συλλόγου www.pierikosbc.gr έκανε την παρακάτω δήλωση :

Στέλιος Χατζηιωάννου - προπονητής Πιερικού Αρχελάου : " Όπως κάθε νίκη έτσι και αυτή έχει τη δική της σημασία , πολύ περισσότερο όταν πρόκειται για την πρώτη εκτός έδρας νίκη . Το σημαντικό για μας ήταν ότι παρ ' όλο που βασικά μας στελέχη ταλαιπωρήθηκαν από ίωση τις τελευταίες μέρες , δεν δώσαμε άλλοθι στους εαυτούς μας και κάναμε μια εμφάνιση στα όρια . Μπορεί να μην ήταν η καλύτερη φετινή μας εμφάνιση , ωστόσο ήμασταν ουσιαστικοί και λειτουργήσαμε καλύτερα στον αμυντικό τομέα σε σύγκριση με τα προηγούμενα εκτός έδρας παιχνίδια . Όσο για τη μικρή συμμετοχή δύο ακόμη νεαρών αθλητών από την ακαδημία μας στο παιχνίδι με τον Αίαντα , δηλαδή του Βασίλη Κοντσέ και του Κώστα Παρμακτσίδη , θεωρώ ότι η κίνηση αυτή , όπως και για τους Σάκη Γαζέτη και Θανάση Σκαμπαρδώνη , που ήταν σε άλλα παιχνίδια καθώς και για άλλα παιδιά , δείχνει το υψηλό επίπεδο που βρίσκονται σήμερα τα τμήματα υποδομής του συλλόγου μας " .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.