Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014

14η αγωνιστική FL (Βόρειος όμιλος): Απόλλων 1926 Καλαμαριάς - Πιερικός 2-0 (Video)

Ο Απόλλων κέρδισε με άνεση 2-0 τον Πιερικό . Η ομάδα της Καλαμαριάς ήταν πολύ ανώτερη σε όλο το 90λεπτο και δεν άφησε σε κανένα σημείο τον Πιερικό να κάνει κάτι το σημαντικό . Το ημίχρονο βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες με 0-0 , με 2 δοκάρια για τον Απόλλωνα.

Στο 2ο ημίχρονο και πάλι μπήκε η ομάδα της Καλαμαριάς δυνατά και με τον Βλάχο που μπήκε σαν αλλαγή άνοιξε το σκορ στο 50' με δυνατό σουτ . Το παιχνίδι κύλησε έτσι μέχρι το 78', εκεί όπου σε μια φάση διαρκείας στα καρέ του Πιερικού και πάλι ο Βλάχος με προβολή έκανε το τελικό 2-0 . Να τονίσουμε ότι ο Απόλλων έπαιζε με παίκτη λιγότερο από το 55' αφού αποβλήθηκε ο Σακκάς με δεύτερη κίτρινη κάρτα .

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων :

Π.Α.Ε. Απόλλων 1926 ( Αλεξίου ) Καρατζιοβαλής , Κισκαμπάνης , Ποζατζίδης , Σακκάς , Μωυσίδης , Βέργος , Ναλμπάντης , Παρμαξίδης , Πόποβιτς ( 46Βλάχος ) Πέλκας ( 82Πέλκας ) και Αθανασιάδης ( 70Γκουγκουλιάς )

Πιερικός : ( Θεοδοσιάδης ) Παπατολίκας , Καραγκούνης , Ντόικιτς , Καρτσαμπάς , Παπατόλιος , Ίτσιος ( 75' Μπρίτο ) Αποστολίδης , Τσιρλίδης , Μιχαηλίδης ( 91' Πέικος ) Παπαδόπουλος και Μανίκας .

  • Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα ΕΔΩ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.