Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

"Σαφάρι" προπονητών στον Πιερικό...

Η διοίκηση του Πιερικού έχει ανοίξει παρτίδες με Καμπερίδη , Ζαλίκα , ενώ ακούστηκε κι ο Μπίλης .

Τον αντικαταστάτη του Νίκου Θεοδοσιάδη στον πάγκο του Πιερικού αναζητούν οι διοικούντες στο σύλλογο , με το όνομα του Γιώργου Καμπερίδη να "παίζει" δυνατά τις τελευταίες ώρες και να προστίθεται πλάι σε αυτό του Νίκου Ζαλίκα . Οι δυο Κατερινιώτες τεχνικοί είναι ψηλά στη λίστα του Κώστα Παπαδόπουλου , ο οποίος μετά τη συντριβή από τον Αιγινιακό και την παραίτηση του Νίκου Θεοδοσιάδη και μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες είχε επαφές με αρκετούς προπονητές . Μεταξύ τους , βρισκόταν και ο Λεωνίδας Μπιλης .

Είναι χαρακτηριστικό πως υπήρξαν περιπτώσεις τεχνικών οι οποίοι ... αυτοπροτάθηκαν να αναλάβουν τις τύχες της ομάδας . Το γεγονός ότι οι Καμπερίδης και Ζαλίκας είναι Κατερινιώτες αποτελεί οπωσδήποτε πλεονέκτημα μιας και γνωρίζουν πολύ καλά τη δύσκολη κατάσταση και τις απαιτήσεις της ομάδας .

Το θέμα του προπονητή αναμένεται να κλείσει μέχρι αύριο , με το νέο τεχνικό πιθανότατα να δίνει το "παρών" στην προπόνηση , έτσι ώστε να ξεκινήσει άμεσα η προετοιμασία της ομάδας για το κυριακάτικο εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΠ Ηρακλής . Τη Δευτέρα η ομάδα είχε ρεπό .

Ρεπορτάζ: Δ. Πάππας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.