Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

Η συνέντευξη τύπου των Ν. Θεοδοσιάδη και Σ. Καραγκούνη μετά των αγώνα με τον Απόλλωνα 1926

Στην απειρία των νεαρών παικτών που χρησιμοποίησε , στάθηκε ο Νίκος Θεοδοσιάδης για να δικαιολογήσει , εν μέρει , την ήττα του Πιερικού στην Καλαμαριά :
" Παρουσιάσαμε μια εντελώς διαφορετική ομάδα , με έξι νέα παιδιά . Στο α ' μέρος είχαμε αρκετά καλή αγωνιστική παρουσία , σπαταλήσαμε δυο καλές ευκαιρίες κι αν δε μπορείς σε ένα εκτός έδρας παιχνίδι να αξιοποιήσεις τις καλές σου φάσεις και να βάλεις γκολ , είναι δύσκολο να πάρεις αποτέλεσμα . Στο β ' μέρος , παρότι είχαμε πει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στο πρώτο τέταρτο , δεχτήκαμε το πρώτο γκολ και από εκεί και πέρα ​​προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε , ανορθόδοξα όμως και χωρίς καθαρό μυαλό . Έτσι χάθηκε το παιχνίδι . Συγχαρητήρια στα νέα παιδιά που έπαιξαν πρώτη φορά , όπως στον παρόντα Καραγκούνη " τόνισε αρχικά ο νεαρός προπονητής και συνέχισε : " Είχαμε ένα νωθρό ξεκίνημα για 10-15 λεπτά και θεωρώ ότι οφείλεται στην απειρία των παιδιών , ο αντίπαλος έκανε φάσεις από δικά μας λάθη. Από εκεί και πέρα ​​ισορροπήσαμε το παιχνίδι και ήμασταν ανταγωνιστικοί . Σίγουρα θέλουμε πολλή δουλειά , η βελτίωση θα έλθει μόνο μέσα από την προπόνηση . Πρέπει να βελτιωθούμε για να έχουμε καλύτερη πορεία στο πρωτάθλημα . Καλή συνέχεια στο φίλο Αλέξη Αλεξίου και εύχομαι η ομάδα του να πετύχει τους στόχους της » .

Ο Σωτήρης Καραγκούνης από την πλευρά του , είπε : « Προετοιμαστήκαμε αρκετό καιρό με τον κόουτς γι ' αυτό το παιχνίδι Ξέραμε ότι θα ερχόμασταν σε μια δύσκολη έδρα , με μια δύσκολη ομάδα Μπήκαμε στο παιχνίδι όπως θέλαμε , δυνατά και αποφασιστικά , περιορίσαμε την αντίπαλη .. ομάδα , είχαμε και κάποιες ευκαιρίες που δεν εκμεταλλευτήκαμε . Στο β ' μέρος μπήκαμε νωθρά , δυστυχώς δεχτήκαμε δυο γκολ και εκεί τελείωσε το παιχνίδι . Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου για τη μεγάλη προσπάθειά τους και ευχαριστούμε τον Απόλλωνα για τη φιλοξενία " .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.