Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

Volley: Άλλο ένα απόλυτο νικών (5Χ5) για τον Πιερικό !

ΑΝΔΡΩΝ : Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΕΔΕΣΣΑΙΚΗ 3-0 ( 25-14 , 25-14 , 25-16 )
ΓΥΝΑΙΚΩΝ : ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ - Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ 0-3 ( 25-27 , 21-25 , 14-25 )
ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ : ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ - ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ 0-3 ( 6-25 , 4-25 , 4-25 )
ΠΑΙΔΩΝ : ΕΔΕΣΣΑΙΚΗ - Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ 0-3 ( 8-25 , 3-25 , 4-25 )
ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ : ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΝΙΚΗ ΑΙΓΙΝΙΟΥ 3-0 ( 25-14 , 25-9 , 25-14 )

Συνέχεια στο νικηφόρο σερί έδωσαν τα τμήματα του Πιερικού καθώς πέτυχαν πάλι το απόλυτο με 5 στις 5 νίκες , όλες με 3-0 σετ και παραμένοντας στην 1η θέση της βαθμολογίας σε όλα τα τμήματα .

Το τμήμα βόλεϊ του Πιερικού διανύει μια εκπληκτική πορεία απόρροια της φανταστικής δουλειάς τόσο από το προπονητικό τιμ όσο και από την διοίκηση του τμήματος .

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Πιερικού είχε ήσυχο απόγευμα καθώς κέρδισε εύκολα την ομάδα της Εδεσσαϊκής , όπως δείχνει και το σκορ . Ο προπονητής του Πιερικού έδωσε την ευκαιρία σε όλους τους παίκτες να αγωνιστούν δοκιμάζοντας παράλληλα διάφορα σχήματα .

Οι παίκτες του Πιερικού ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις του αγώνα με αποτέλεσμα να πετύχουν άλλη μια νίκη με 3-0 σετ παραμένοντας έτσι στην 1η θέση της βαθμολογίας , έχοντας το απόλυτο σε νίκες και σετ .

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Πιερικού συνέχισε και αυτή την νικηφόρα πορεία της , αφού κέρδισε στο ντέρμπι με την ομάδα του Αρχελάου με 3-0 , παραμένοντας και αυτή στην 1η θέση της βαθμολογίας , έχοντας πετύχει 5 νίκες σε 5 αγώνες και 15-0 σετ . Στο 1ο σετ έγινε μάχη , με αποτέλεσμα να κριθεί στο 27-25 , ενώ στα άλλα δυο σετ τα κορίτσια του Πιερικού παίζοντας καλύτερα τα κέρδισαν πιο εύκολα .

Οι κορασίδες πέτυχαν άλλη μια νίκη μέσα στην Αλεξάνδρεια , όπου κέρδισαν πολύ εύκολα την τοπική ομάδα με 3-0 σετ διευρύνοντας το απίστευτο σερί τους . 11 αγώνες και 33-0 σετ Ήδη μια αγωνιστική πριν το τέλος του πρωταθλήματος έχει πετύχει 11 νίκες σε , έχοντας το καλύτερο ρεκόρ και από τους 3 ομίλους και από τις 21 ομάδες . Ο γρίφος , ποιος θα μπορέσει να κερδίσει τα τρομερά « μωρά » του Πιερικού παραμένει .

Οι παίδες πέτυχαν και αυτοί μια πολύ εύκολη νίκη μέσα στην Έδεσσα και συνέχισαν και αυτοί το νικηφόρο σερί τους . Και στα 3 σετ οι παίκτες του Πιερικού έμπαιναν πολύ δυνατά στο παιχνίδι παίρνοντας πολύ μεγάλη διαφορά στο σκορ και τελικά την νίκη με 3-0 σετ .

Οι παγκορασίδες συνέχισαν και αυτές το αήττητο και απόλυτο σερί τους , αφού κέρδισαν και την ομάδα της Νίκης Αιγινίου με 3-0 σετ , παραμένοντας στην 1η θέση της βαθμολογίας , εκεί όπου βρίσκεται εδώ και 3 χρόνια αφού τα προηγούμενα χρόνια κατέκτησε το πρωτάθλημα , ενώ φέτος για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά συνεχίζει την εντυπωσιακή πορεία παρά την ανανέωση που έγινε στην ομάδα με νέα κορίτσια να παίρνουν το « βάπτισμα του πυρός » . Η εντυπωσιακή παράδοση συνεχίζεται .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.