Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

Πρωτιά για το τμήμα Pro-Junior του ΣΦΚ Πιερικός στο τουρνουά στον Άγιο Σπυρίδωνα (Photos)

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη συμμετοχή ομάδων , πλήθος κόσμου και επιτυχία το 6ο Χριστουγεννιάτικο τουρνουά 2013/14 της Ακαδημίας Γιώτσα στον Άγιο Σπυρίδωνα στις 4 και 5 Ιανουαρίου 2014 . Η συμμετοχή των ομάδων ήταν μεγάλη στο συγκεκριμένο τουρνουά το οποίο έγινε θεσμός για την περιοχή μας .

Οι αναμετρήσεις είχαν συγκλονιστικά αποτελέσματα πλούσιο θέαμα και πολλά γκολ , όπου για μια ακόμη φορά νίκησε το ποδόσφαιρο των μικρών ηλικιών που παρουσίασαν όλες οι ομάδες με τους λιλιπούτειους ποδοσφαιριστές τους . Ο Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ τερμάτισε πρώτος στην κατηγορία προτζούνιορ , νικώντας στον τελικό και κατακτώντας την πρώτη θέση .

Ευχαριστούμε όλους τους συλλόγους , τους ποδοσφαιριστές καθώς και τους διοργανωτές της Ακαδημίας Γιώτσα για τη φιλοξενία , και διοργάνωσηστις άριστες εγκαταστάσεις .
Ευχόμαστε το νέο έτος να είναι έτος ελπιδοφόρο και δημιουργικό γεμάτο υγεία και πρόοδο για τους μαθητές και ποδοσφαιριστές του νομού μας .

Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.