Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

Σ.Φ.Κ. Πιερικός: Επέστρεψε από το τουρνουά "Αthens young talents cup 2014" (Photos)

Το απόγευμα της Δευτέρας επέστρεψε η αποστολή της ακαδημίας του ΠΙΕΡΙΚΟΥ από την Αθήνα όπου έλαβε μέρος στο μεγάλο τουρνουά athens young talents cup 2014 με πολλές εμπειρίες και παραστάσεις .

Οι μικροί ποδοσφαιριστές τού ΠΙΕΡΙΚΟΥ είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν με αντιπάλους όπως ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και άλλες ακαδημίες της Αθήνας .

Ήταν μία πολύ επιτυχημένη διοργάνωση από όλες τις πλευρές ( γήπεδα - ομάδες - οργάνωση ) .

Η συμπεριφορά των παιδιών ήταν άψογη όσον αφορά την αγωνιστική πειθαρχία όσο και την στάση τους έξω από τα γήπεδα ( ξενοδοχεία - εκδηλώσεις ) .

Το πρόγραμμα των 4 ημερών ήταν γεμάτο με αγώνες πρωί - βράδυ και πολλές εξωαγωνιστικές εκδηλώσεις .

Η αποστολή τού ΠΙΕΡΙΚΟΥ ήταν προσκεκλημένη από την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στο στάδιο Γ . ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ όπου παρακολούθησε τον αγώνα πρωταθλήματος ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ.

Επίσης έκανε επίσκεψη στην μαρίνα του Φλοίσβου όπου τα παιδιά ξεναγήθηκαν στο θρυλικό θωρηκτό ΑΒΕΡΩΦ και γνώρισαν την ιστορία του πολεμικού πλοίου .
Η διοίκηση, οι προπονητές και οι έφοροι του ΠΙΕΡΙΚΟΥ ευχαριστούν τούς ποδοσφαιριστές για την άψογη συμπεριφορά τους και τους γονείς που συνόδευσαν την ομάδα για την βοήθεια τους .

Επίσης ευχαριστούν τον ΑΛΕΚΟ ΡΑΝΤΟ προπονητή τερματοφυλάκων του Ολυμπιακού για την βοήθεια του ώστε η ακαδημία , του ΠΙΕΡΙΚΟΥ να βρεθεί στο στάδιο Γ . ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ .

Η ακαδημία του ΠΙΕΡΙΚΟΥ μετά το επιτυχημένο τουρνουά στην Αθήνα θα αρχίσει τον προγραμματισμό για την συμμετοχή της σε τουρνουά του καλοκαιριού, ίσως και στο εξωτερικό .

Τα αποτελέσματα του παιδικού :

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΙΕΡΙΚΟΣ 1-0
ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2-0
ΙΟΝΕΣ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ - ΠΙΕΡΙΚΟΣ 1-0
ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΑΚΑΔΗΜ . ΚΑΡΑΤΑΪΔΗ 0-0 ( 5-4 στα πέναλτι )


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.