Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

Επιστροφές ενόψει Αιγινιακού...

Με μοναδικό απόντα τον Κέρι θα παραταχθεί ο Πιερικός κόντρα στον Αιγινιακό που ελπίζει να επιστρέψει στις νίκες , ύστερα από τέσσερα σερί παιχνίδια δίχως τρίποντο . Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των Κατερινιωτών που ευελπιστούν στη νίκη , που θα τους δώσει μεγάλη βαθμολογική « ανάσα » για τη συνέχεια , καθώς κακά τα ψέματα τα πράγματα έχουν ζορίσει . Στα θετικά το γεγονός πως ο Νίκος Θεοδοσιάδης θα έχει σχεδόν όλους τους παίκτες στη διάθεσή του . Ο Νίκου εξέτισε τη τιμωρία του και είναι εκ νέου διαθέσιμος , όπως και ο Λαζαρίδης μετά από πολύ καιρό , όπως επίσης και ο Νικολίτσης . Μοναδική απουσία αυτή του Κέρι που είναι τραυματίας και δεν πρόλαβε να επιστρέψει έγκαιρα .
Η αποστολή : Παπατολίκας , Πατσιογεώργος , Νίκου , Αποστολίδης , Ντόικιτς , Καρτσαμπάς , Πέικος , Καραγκούνης , Μιχαηλίδης , Παπατόλιος , Ίτσιος , Μπρίτο , Τσιρλίδης , Μανίκας , Ελευθεριάδης , Παπαδόπουλος , Νίκου , Νικολίτσης .

Ρεπορτάζ: Μ. Παρλιάρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.