Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

To ενδιαφέρον, το "deal" και η ενημερότητα...

Απόσταση έχει για τον Πιερικό το επενδυτικό ενδιαφέρον από τη " σίγουρη συμφωνία " ενώ το θέμα που " καίει " τους Μελανόλευκους τη δεδομένη στιγμή είναι η ασφαλιστική ενημερότητα . Έκλεισε Αντωνιάδη !

Σε ραδιοφωνική του συνέντευξη , την περασμένη Δευτέρα , ο Πρόεδρος του Πιερικού , Κώστας Παπαδόπουλος είχε αναφερθεί σε ενδιαφέρον υποψήφιων επενδυτών για αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της πιερικής ΠΑΕ , τονίζοντας όμως ότι το ενδιαφέρον δεν είχε ... μετατραπεί σε συγκεκριμένη πρόταση . Την Πέμπτη , είδε το φως της δημοσιότητας σενάριο που ενέπλεκε εταιρία αθλητικού μάνατζμεντ από τη Θεσσαλονίκη να είναι σε προχωρημένες επαφές με τον « ισχυρό άνδρα » του Πιερικού , με το σενάριο μάλιστα να κάνει λόγο για βέβαιο « deal » .

Ωστόσο , η αλήθεια είναι πως μέχρι στιγμής το μόνο που υπάρχει είναι μια επαφή ανάμεσα στην ΠΑΕ Πιερικός και το Νίκο Πεπελίδη , ιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρίας go90' - Sports Agency . Το αν θα υπάρξουν εξελίξεις , θα εξαρτηθεί από το αν οι ενδιαφερόμενοι καταθέσουν συγκεκριμένη πρόταση .

Πρώτα ενημερότητα ...

Από κει και πέρα ​​, οι διοικούντες την ΠΑΕ Πιερικός βρίσκονται εν αναμονή των εξελίξεων στο θέμα της απόκτησης ασφαλιστικής ενημερότητας . Η Παρασκευή θεωρείται κρίσιμη ημέρα μιας και ο Γιάννης Βρούτσης αναμένεται να καταθέσει ρύθμισή - ανάσα για όσες ΠΑΕ αντιμετωπίζουν παρόμοιο πρόβλημα με την ΠΑΕ Πιερικός , δε διαθέτουν δηλαδή ενημερότητα . Από εκεί και πέρα ​​, αν η ρύθμιση δε κατατεθεί και δεν εγκριθεί στο κοινοβούλιο , τα πράγματα δυσκολεύουν πολύ για τον Πιερικό , δεδομένου ότι χωρίς ενημερότητα δε μπορεί να προχωρήσει η μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας , κάτι που θεωρείται απαραίτητο μιας και τη Δευτέρα οι Κατερινιώτες δίνουν ένα κρισιμότατο παιχνίδι , εντός έδρας , με τη Ζάκυνθο

Αναφερόμενος στο θέμα , ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Πιερικός είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ότι τα απαραίτητα χρήματα δεν υπάρχουν ( την προηγούμενη Δευτέρα ) όμως οι διοικούντες έχουν φροντίσει να τα έχουν έγκαιρα . Ακόμη όμως κι αν ο Πιερικός εξασφαλίσει ενημερότητα και μπορεί να προχωρήσει σε μεταγραφές , θα πρέπει να επιδοθεί σε αγώνα δρόμου για να είναι έτοιμα τα δελτία των νεοαποκτηθέντων έτσι ώστε να αγωνιστούν στο παιχνίδι με τη Ζάκυνθο .

Έκλεισε Αντωνιάδη

Την φανέλα του Πιερικού πρόκειται να φορέσει ο αμυντικός μέσος των κιτρινόμαυρων , Παντελής Αντωνιάδης , ο οποίος θα « μετακομίσει » στην ομάδα της Κατερίνης μέχρι τα τέλη της χρονιάς με την μορφή δανεισμού . Ο ποδοσφαιριστής του Άρη βρισκόταν εκτός πλάνων του Σούλη Παπαδόπουλου και αποφασίσθηκε να πάρει παιχνίδια με την φανέλα του Πιερικού , ώστε να επανέλθει στους κιτρινόμαυρους με περισσότερες εμπειρίες .

Ρεπορτάζ: Δ. Πάππας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.