Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

15η αγωνιστική FL (Βόρειος όμιλος): Πιερικός - Αιγινιακός 1-5 / Μαύρη μέρα & εξευτελισμός...

Photo @ Ν. Γκιμπής
Ένας εκπληκτικός Αιγινιακός ... ασέλγησε στο πτώμα του Πιερικού , συντρίβοντάς την ομάδα της Κατερίνης με 5-1 , στο ... υποτιθέμενο ντέρμπι της Πιερίας , στο Α ' ΔΑΚ Κατερίνης , στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του Βορείου Ομίλου της Football League . Οι παίκτες του Κώστα Νικολαΐδη , παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ μόλις στο 9 ' από ωραίο γκολ του Παπαδόπουλου και αναγκάστηκαν να συνεχίσουν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Φαμπίνιο στο 26' , ισοφάρισαν στο 45 ' με τον Γκέσιο , ύστερα από έξοχη ενέργεια - μισό γκολ του Πέντα , πήραν το προβάδισμα στο 64 ' με εύστοχο πέναλτι του Γιαζιτζόγλου και με γκολ των Κουτσοσπύρου στο 71 ' και στο 82 ' και Κιβρακίδη στο 80 ' έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στη νίκη τους .

Αποβλήθηκε στο 90 ' ο Κιβρακίδης . Δοκάρι στο 48 ' ο Πέντα . Μαύρη σελίδα στην ιστορία του Πιερικού . Παραιτήθηκε μετά το τέλος του αγώνα ο Νίκος Θεοδοσιάδης .

Οι καλύτερες φάσεις και Γκολ του αγώνα :

2 ' Γύρισμα του Πέντα , δε πρόλαβε ο Γκέσιος
6 ' Γύρισμα του Πέντα , δε μπόρεσαν να επωφεληθούν οι Μιτρόφ και Γκέσιος .
9 ' ΓΚΟΛ ! 1-0 : Σέντρα του Αποστολίδη , ο Μανίκας άφησε τη μπάλα να περάσει και να καταλήξει στον Παπαδόπουλο που με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή και αριστερά έκανε το 1-0 για τον Πιερικό .
13 ' Σουτ του Δερμιτζόγλου από δεξιά , η μπάλα συρτά , δίπλα από το δεξί δοκάρι του Παπατολίκα .
22 ' Κόρνερ του Πέντα από αριστερά , γυριστή κεφαλιά του Χατζή , η μπάλα άουτ .
26 ' Αποβολή του Φαμπίνιο με δεύτερη κίτρινη κάρτα για φάουλ στον Ίτσιο , στο κέντρο του γηπέδου ( είχε δει την πρώτη στο 17' ) .
28 ' Κόρνερ του Πέντα από αριστερά , κεφαλιά του Σαμαράν , η μπάλα πάνω από την εστία του Παπατολίκα .
36 ' Σουτ του Πέντα , η μπάλα άουτ .
40 ' Σέντρα του Δερμιτζόγλου από δεξιά , δε πρόλαβε ο Γκέσιος .
45 ' ΓΚΟΛ ! 1-1 : Ο Καρακατσάνης έδωσε για τον Πέντα , αυτός με έξοχο τακουνάκι έβγαλε το Γκέσιο τετ α τετ με τον Παπατολίκα και ο παίκτης του Αιγινιακού δε λάθεψε στο πλασέ , ισοφαρίζοντας σε 1-1 .
48 ' Εκτέλεση φάουλ του Πέντα , η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και άουτ .
64 ' ΓΚΟΛ ! 1-2 : Πέναλτι για τον Αιγινιακό . Ο Καρτσαμπάς κράτησε ανόητα , εντός περιοχής το Γκέσιο , αυτός έπεσε και ο Γκράνας υπέδειξε το σημείο του πέναλτι . Την εκτέλεση ανέλαβε ο Γιαζιτζόγλου και έκανε το 1-2 .
71 ' ΓΚΟΛ ! 1-3 : Ο Κιβρακίδης από δεξιά σέντραρε στην περιοχή του Πιερικού και ο Κουτσοσπύρος με σουτ έκανε το 1-3 .
77 ' ΓΚΟΛ ! 1-4 : Ο Γκέσιος έδωσε στον Κιβρακίδη που , από κοντά , δε δυσκολεύτηκε να νικήσει τον Παπατολίκα και να κάνει το 1-4 .
78 ' Φάουλ του Αποστολίδη , μπλόκαρε ο Τόλιος .
80 ' ΓΚΟΛ ! 1-5 : Σέντρα του Καρακατσάνη , κεφαλιά του Κουτσοσπύρου και για τον Αιγινιακό 1-5 .
90 ' Αποβολή του Κιβρακίδη με δεύτερη κίτρινη κάρτα ( είχε δεχτεί την πρώτη στο 57' ) .
Οι συνθέσεις των ομάδων :
Πιερικός ( Νίκος Θεοδοσιάδης ) : Παπατόλικας , Καραγκούνης , Νίκου , Ντόικιτς , Αποστολίδης , Παπατόλιος , Μανίκας ( 75 ' Μιχαηλίδης ) Μπρίτο , Ίτσιος ( 67' Ελευθεριάδης ) Παπαδόπουλος ( 61 ' Τσιρλίδης ) Καρτσαμπάς .
Αιγινιακός ( Κώστας Νικολαΐδης ) : Τόλιος , Κιβρακίδης , Σαμαράς , Γιαζιτζόγλου , Λιόλιος , Χατζής , Πέντα ( 80 ' Δήμου ) Φαμπίνιο , Μιτρόφ ( 39' Καρακατσάνης ) Δερμιτζόγλου ( 67 ' Κουτσοσπύρος ) Γκέσιος .

Ρεπορτάζ: Δ. Πάππας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.