Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

Άργος Ορεστικό - Πιερικός Αρχέλαος, την Κυριακή στο Άργος Ορεστικό

Την Κυριακή στο Άργος Ορεστικό στις 5 μμ

Σε μια αγωνιστική πριν το τέλος του Α γύρου και σε δεύτερο κατά σειρά εκτός έδρας παιχνίδι , o Πιερικός Αρχέλαος καλείται να αντιμετωπίσει στο Άργος Ορεστικό την τοπική ομάδα σε ένα παιχνίδι που ο πιο δυνατός και ο ο πιο προετοιμασμένος , θα επιβληθεί για να ισχυροποιήσει μια καλύτερη θέση στο βαθμολογικό πίνακα .

Η κατάταξη στον πίνακα , είναι ευμετάβλητη δεδομένου του έντονου ανταγωνισμού των ομάδων που συμμετέχουν σε ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον και δύσκολο πρωτάθλημα . Γι αυτό χρειάζεται μια δυναμική , πράγμα που ο Πιερικός Αρχέλαος τελευταία τη δείχνει στα παιχνίδια του, που ο φίλαθλος κόσμος της Κατερίνης αντιλαμβάνεται και αγκαλιάζει , όπως πάντα , τις προσπάθειές του .

Για τον αγώνα ο γενικός αρχηγός του Πιερικού Αρχελάου Δημήτρης Πόδας , δήλωσε :
« Μετά την πρώτη εκτός έδρας φετινή της νίκη , η νεανική ομάδα μας καλείται να δείξει στο Άργος Ορεστικό ότι συνεχίζεται η αγωνιστική της βελτίωση , παράλληλα με τη γαλούχηση ενός ανταγωνιστικού χαρακτήρα . Η γηπεδούχος ομάδα λόγω των τελευταίων της αποτελεσμάτων , θα έχει πολύ υψηλό κίνητρο και αυτό είναι κάτι που εμείς πρέπει να αντιμετωπίσουμε με σωματική και πνευματική εγρήγορση καθ ' όλη την εβδομάδα προετοιμασίας , όπως και στον κυριακάτικο αγώνα " .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.