Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Volley: Έκαναν το 1ο βήμα οι Κορασίδες του Πιερικού!

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ - Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 3-0
( 25-14 , 25-13 , 25-15 )

Το πρώτο βήμα έκαναν οι κορασίδες του Πιερικού για την κατάκτηση του πρωταθλήματος κορασίδων αφού στον 1ο τελικό κέρδισαν την ομάδα των Γιαννιτσών . Οι παίκτριες του Πιερικού μπήκαν δυνατά στην τελική φάση θέλοντας να υπερασπισθούν τον περσινό τίτλο τους και να κατακτήσουν τον 5ο συνεχόμενο τίτλο δημιουργώντας ένα τρομερό ρεκόρ .
Τα τρομερά " μωρά " του Πιερικού έδειξαν για ακόμη ένα παιχνίδι , γιατί θεωρούνται ομάδα μοντέλο που έχει σαρώσει τα πάντα στο πέρασμά της και έχουν γράψει με χρυσά γράμματα την δική τους ιστορία .

Στο 1ο σετ οι παίκτριες του Πιερικού έδειξαν ποιος είναι το " αφεντικό " στο παιχνίδι , αφού ξεκίνησαν πολύ δυνατά το παιχνίδι παίρνοντας μεγάλη διαφορά στο σκορ , την οποία κράτησαν ως το τέλος του σετ κερδίζοντας το με 25-14 . Στο 2ο σετ είχαμε το ίδιο σκηνικό με τα κορίτσια του Πιερικού να κερδίζουν και αυτό το σετ με 25-13 δείχνοντας αποφασισμένες για την τελική επικράτηση . Στο 3ο σετ δεν άλλαξε η εικόνα του παιχνιδιού , με την ομάδα του Πιερικού να παίρνει διαφορά στο σκορ από την αρχή του σετ , μη αφήνοντας στην ομάδα των Γιαννιτσών την παραμικρή πιθανότητα να διεκδικήσουν κάτι καλό . Έτσι κατέκτησαν και το 3ο σετ με 25-15 και το παιχνίδι με 3-0 σετ κάνοντας το πρώτο βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος .

Η απίστευτη πορεία των κοριτσιών του Πιερικού , μέσα σε 4 χρόνια έχουν σαρώσει τα πάντα , δείχνουν την ποιοτική ανωτερότητα της ομάδας αφού έχει ήδη κερδίσει 4 σερί πρωταθλήματα και οδεύει προς το 5ο συνεχόμενο και μάλιστα και αυτή την χρονιά αήττητη και χωρίς να χάσει ούτε ένα σετ ! Είναι σχεδόν αδύνατο να παρουσιαστεί άλλη ομάδα που να πετύχει αυτό το τρομερό ρεκόρ και να πετύχει αυτά τα απίστευτα πράγματα που πέτυχαν αυτά τα φοβερά " μωρά " του Πιερικού .

Η ομάδα βόλεϊ του Πιερικού , συνεπείς στο βαρύ όνομα του Πιερικού δείχνει με τα αποτελέσματα την τρομερή δουλειά που γίνεται προπονητικά και διοικητικά σε όλους τους τομείς ώστε ο Πιερικός να παραμείνει κυρίαρχη δύναμη και να εκπροσωπεί επάξια την πόλη της Κατερίνης . Η αναγνώριση και ο θαυμασμός των απίστευτων κοριτσιών του Πιερικού είναι καθολικός , και τα κορίτσια δείχνουν ότι είναι φτιαγμένες με καρδιά πρωταθλητή και για επίτευξη πολύ μεγάλων κατορθωμάτων και αποτελεσμάτων . Το μέλλον τους ανήκει ...

Η σύνθεση : Μπατσίλα , Γκόλτσιου , Τσιουτσιούλη , Γκουτζαμάνη , Θεοδώρου , Καραφουλίδου , ​​Καλαϊτζή , Καλαμάρα , Καρύδη , Παπαδημητρίου Π , Παπαδημητρίου Ελ .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.