Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

Ο Γ. Καμπερίδης είναι ο νέος προπονητής του Πιερικού


































Ο Κατερινιώτης Γιώργος Καμπερίδης είναι ο προπονητής που επέλεξε η διοίκηση της ΠΑΕ Πιερικός , ώστε να βγάλει την οκάδα από το τέλμα .

Ο 48χρονος Κατερινιώτης Γιώργος Καμπερίδης είναι , τελικά , η επιλογή της διοίκησης του Πιερικού για τη θέση του προπονητή . Ένας άνθρωπος που γνωρίζει καλά πρόσωπα και πράγματα στην ποδοσφαιρική Πιερία , καλείται να καθοδηγήσει άμεσα τους Μελανόλευκους στον δρόμο της ανάκαμψης , προκειμένου να μην μπουν σε περιπέτειες αναφορικά με την παραμονή τους στη Football League .

Ο Καμπερίδης πέρασε για ... μερικές ώρες φέτος από την Αναγέννηση Γιαννιτσών , ενώ στο παρελθόν προπόνησε Εθνικό Κατερίνης , Πυρσό Γρεβενών , Ελασσόνα , Φωκικό , Πόντιους Κατερίνης , Βατανιακό και Ρούβα . Ο νέος τεχνικός της ομάδας θα πιάσει άμεσα δουλειά και θα ντεμπουτάρει στον προσεχή αγώνα με αντίπαλο τον Ηρακλή .

Κοντά σε Ναστόφσκι

Στο μεταξύ , πληροφορίες αναφέρουν πως η κατερινιώτικη ΠΑΕ οδεύει στην ολοκλήρωση της πρώτης της μεταγραφής , καθώς το πρόβλημα με την ενημερότητα οδεύει προς τη λύση του . Ο λόγος για τον μέσο Κλίμεντ Ναστόφσκι , που το 2012 πέρασε από την Αναγέννηση Επανομής . Παράλληλα , αναμένεται να κλείσει και ο Έκελμανς , που προπονείται εδώ και λίγες ημέρες με την ομάδα .

H ανακοίνωση της ΠΑΕ

Η ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ανακοινώνει ότι προπονητής της ομάδας μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου θα είναι ο Γιώργος Καμπερίδης με άμεσους συνεργάτες τον Αλέκο Κούρτογλου (Βοηθός-Γυμναστής) και τον Γιάννη Συμεωνίδη (Προπονητής Τερματοφυλάκων).

Ρεπορτάζ: Μ. Παρλιάρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.