Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

Συνέχισαν με νίκες Παγκορασίδες & Παίδες του Πιερικού! / Οι προσεχείς αγώνες του Σαββατοκύριακου

Παγκορασίδες : ΠΑΝΘΕΟΝ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ - ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ 0-3
Παίδες : ΓΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ - ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ 0-3

Την αήττητη πορεία συνέχισαν οι παγκορασίδες του Πιερικού αφού κέρδισαν και μέσα στο Λιτόχωρο την τοπική ομάδα με 3-0 σετ , κάνοντας το 4/4 και μάλιστα χωρίς να χάσουν ούτε σετ . Η ομάδα των παγκορασίδων παρότι ανανεωμένη σε σχέση με την ομάδα μοντέλο που σάρωσε τα πάντα στο πέρασμά της συνεχίζει στον ίδιο ρυθμό διατηρώντας την παράδοση και παραμένει στην 1η θέση της βαθμολογίας .

Τα πολύ μικρής ηλικίας κορίτσια του Πιερικού έδειξαν για ακόμη ένα παιχνίδι ένα μέρος των πολύ μεγάλων δυνατοτήτων τους . Ο προπονητής του Πιερικού έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλα τα κορίτσια , τα οποία ανταποκρίθηκαν αρκετά καλά . Και στα 3 σετ η ομάδα του Πιερικού έπαιρνε διαφορά στο σκορ , την οποία κρατούσε ως το τέλος των σετ και έτσι , κέρδισε πολύ εύκολα . Η ομάδα του Πιερικού παραμένει στην 1η θέση της βαθμολογίας , μια θέση που την έχει για 4η συνεχόμενη χρονιά , χωρίς να την έχει χάσει ποτέ .

Σύνθεση : Θεοχαροπούλου , Θεοδώρου , Καραφουλίδου , ​​Χρυσίδου , ​​Τσιγγαροπούλου , Γκόλτσιου , Ανθιμίδου , ​​Σουλή , Καρύδη , Κωνσταντινίδου , ​​Καλαμάρα .

Το νικηφόρο σερί τους συνέχισαν και οι παίδες του Πιερικού , όπου κέρδισαν και αυτοί πολύ εύκολα μέσα στα Γρεβενά την τοπική ομάδα με 3-0 σετ , παραμένοντας και αυτοί στην 1η θέση της βαθμολογίας . Τα αγόρια του Πιερικού έπαιξαν όσο χρειάστηκε για να φύγουν νικητές από τα Γρεβενά , δείχνοντας και αυτοί με την σειρά τους ένα μέρος των ικανοτήτων τους . Η ομάδα του Πιερικού κέρδισε και τα 3 σετ εύκολα , χωρίς να συναντήσει σθεναρή αντίσταση σε κανένα σημείο του αγώνα .

Σύνθεση :  Γιαντσίδης Απ , Θεοχάρης , Παπαδόπουλος , Γιαντσίδης Δ , Λαζαρίδης , Τολιάς , Χρυσός .

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ

Συνεχίζουν την αγωνιστική τους δράση τα τμήματα του Πιερικού . Έτσι η αγωνιστική τους δραστηριότητα περιλαμβάνει τα εξής παιχνίδια :

Η ανδρική ομάδα αγωνίζεται στο ΔΑΚ Κατερίνης το Σάββατο 18/01/2014 και ώρα 18:00 με την ομάδα του Φίλιππου Βέροιας , και θέλει να συνεχίσει το εντυπωσιακό σερί της με 3-0 σετ και να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας .

Οι γυναίκες του Πιερικού αγωνίζονται στην Αλεξάνδρεια το Σάββατο 18/01/2014 και ώρα 13:00 στην αυλαία του 1ου γύρου . Στόχος το 7/7 με 3-0 σετ και η παραμονή στην 1η θέση της βαθμολογίας .

Την Κυριακή 19/01/2014 και ώρα 14:00 η ομάδα των παγκορασίδων αγωνίζεται με την ομάδα του Βαφύρα στην Κατερίνη , ενώ οι παίδες στις 16:00 στα Καλύβια με την τοπική ομάδα . Στόχος και των δυο ομάδων οι καθαρές νίκες .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.