Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2014

Αίας Ευόσμου - Πιερικός Αρχέλαος, την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Β ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Την Κυριακή στον Εύοσμο στις 5 μμ

Στον Εύοσμο με τον Αίαντα αγωνίζεται την Κυριακή ο Πιερικός Αρχέλαος . Μετά την τελευταία του νίκη και τις χριστουγεννιάτικες ολιγοήμερες διακοπές , η προετοιμασία συνεχίστηκε με εντατικούς ρυθμούς για να αντιμετωπισθεί ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι .

Η ομάδα του Πιερικού Αρχελάου με τη σταθερή της ανοδική πορεία ευελπιστεί σε ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα , σε έναν αγώνα με μια ομάδα που έχει και αυτή τη δυναμική της και τους στόχους της και βέβαια μια καλή θέση στο βαθμολογικό πίνακα .

Διαιτητές θα είναι οι κ.κ. Αργυρού και Καρακατσανίδης .

Για τον αγώνα ο βοηθός προπονητής Χρήστος Ξηρομερίτης δήλωσε : « Η χρονιά τελείωσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και αυτό μας γέμισε με αυτοπεποίθηση και ενθουσιασμό . Στο διάστημα των εορτών είχαμε αρκετό καιρό να διορθώσουμε κάποια λάθη μας και να βάλουμε μερικά να πράγματα στο παιχνίδι μας . Μπροστά μας έχουμε το εκτός έδρας παιχνίδι στην Αίαντα Ευόσμου , που είναι μια σκληρή ομάδα που της αρέσει να παίζει άμυνα και να κάνει κάποια πράγματα καλά στην επίθεση . Από την πλευρά μας , συνεχίζουμε την προετοιμασία μας στο τακτικό κομμάτι και πιστεύω ότι θα έχουμε την απαραίτητη αυτοσυγκέντρωση και υπομονή για να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες μας για τη νίκη " .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.