Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Πιερικός Αρχέλαος - ΧΑΝΘ, την Κυριακή στον Σιδηροδρομικό Σταθμό

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Β ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ
Την Κυριακή στην Κατερίνη στις 5 μμ

Αντ . Γκοντόπουλος : "Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο για την έως τώρα παρουσία του στο γήπεδο κάθε Κυριακή . Η προσπάθεια που γίνεται από όλους , διοίκηση , προπονητικό team και παίκτες , βρίσκει συνεχώς και μεγαλύτερη ανταπόκριση "

Δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι στην Κατερίνη είναι για τον Πιερικό Αρχέλαο ο κυριακάτικος αγώνας με τη ΧΑΝΘ .

Είναι για την πρώτη αγωνιστική του Β γύρου και βρίσκει τη γηπεδούχο ομάδα που βρίσκεται στη μέση του βαθμολογικού πίνακα . Τη βρίσκει επίσης να είναι και πάλι « ετοιμοπόλεμη » για να αντιμετωπίσει έναν ακόμη δυνατό αντίπαλο , όπως η ΧΑΝΘ που έχει ανοδική πορεία .

Οι τελευταίες καλές εμφανίσεις του Πιερικού Αρχελάου δείχνουν τη συνοχή της ομάδας και αυτή μαζί με τις νίκες , χαροποιούν και τους πολυπληθείς φιλάθλους που για μια ακόμη φορά καλούνται να στηρίξουν την ομάδα τους .

Διαιτητές ορίσθηκαν οι κ.κ. Τσιαπλής και Παπανικολάου και κομισάριος ο κ . Λάζαρος Παπαπέτρου .

Τέλος για τον αγώνα ο καλαθοσφαιριστής του Πιερικού Αρχελάου Αντώνης Γκοντόπουλος , δήλωσε : « Το τέλος του πρώτου γύρου βρήκε την ομάδα μας στη μέση του βαθμολογικού πίνακα . Αυτό μας αφήνει με ανάμεικτα συναισθήματα καθώς αν ήμασταν πιο προσεκτικοί και λίγο πιο τυχεροί , ίσως να βρισκόμασταν πιο ψηλά . Όμως υπήρχε και ο κίνδυνος να είμαστε σε χειρότερη θέση . Αυτό που έχω δει στο φετινό πρωτάθλημα της Β ' εθνικής είναι ότι πρόκειται για ένα άκρως ανταγωνιστικό πρωτάθλημα , όπου κάθε Κυριακή δεν λείπουν οι « εκπλήξεις » αλλά απέχει παρασάγγας από τα παλιότερα πρωταθλήματα της ενιαίας Β ' εθνικής , τόσο στο επίπεδο του μπάσκετ που παίζεται , όσο και στην ποιότητα των παικτών . Για το παιχνίδι της Κυριακής με τη ΧΑΝΘ έχω να πω ότι αναμένεται να είναι πολύ δύσκολο . Βρίσκονται και όχι άδικα στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και το " μυστικό " της επιτυχίας τους είναι ότι έχουν καταφέρει και είναι ομάδα . Παρουσιάζουν κάθε Κυριακή ένα πολύ δεμένο σύνολο . Για να τους κερδίσουμε θα πω αυτό που μας είπε και ο προπονητής μέσα στην βδομάδα , δηλαδή ότι πρέπει να παρουσιαστούμε ως καλύτερη ομάδα από αυτούς . Μας έχει πικράνει η ήττα με μεγάλη διαφορά στην αυλαία του πρωταθλήματος , αλλά η ομάδα μας πλέον έχει βελτιωθεί αρκετά σε πολλούς τομείς μέσα από τη σωστή και σκληρή δουλειά που γίνεται καθημερινά . Πιστεύω ότι θα είναι ένα πολύ διαφορετικό παιχνίδι από αυτό του πρώτου γύρου . Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο για την έως τώρα παρουσία του στο γήπεδο κάθε Κυριακή . Η προσπάθεια που γίνεται από όλους , διοίκηση , προπονητικό team και παίκτες , βρίσκει συνεχώς και μεγαλύτερη ανταπόκριση . Τέλος θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους καλή χρονιά με υγεία και καλή δύναμη στις ομάδες για την δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος " .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.