Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Άρεσαν οι υπό δοκιμή Αφρικανοί...

Καλές εντυπώσεις στο τεστ με Εθνικό Κατερίνης ( 2-0 ) από τους δοκιμαζόμενους Παντελή Αντωνιάδη , Άντερσον Μένγκε Ενγκόμπα ( Καμερουνέζος χαφ ) και Πάπα Ντιατά ( Σενεγαλέζος μεσοεπιθετικός ) .

Από το μικροσκόπιο του Γιώργου Καμπερίδη , στο νικηφόρο φιλικό του Πιερικού με τον Εθνικό Κατερίνης την Τετάρτη ( 2-0 ) πέρασαν οι Άντερσον Μένγκε Ενγκόμπα και Παντελής Αντωνιάδης ( φωτό ) . Ο πρώτος είναι 20χρονος Καμερουνέζος χαφ , με θητεία στις ιταλικές Ρετζίνα και Αρέτσο , ενώ ο δεύτερος 20χρονος αμυντικός χαφ του Άρη . Σκόρερ ήταν οι Άντερσον και Έκελμανς , ενώ δοκιμάστηκε ξανά και άρεσε ο Σενεγαλέζος μεσοεπιθετικός , Πάπα Ντιατά . Επίσης , αγωνίστηκαν οι « κλεισμένοι » Ντόσης και Ζαχαράκης και άμεσα αναμένονται μεταγραφικές εξελίξεις και σε άλλα ... μέτωπα ( φυσικά χρονικά προέχει να εξασφαλιστεί η ... πολυπόθητη ενημερότητα ) . Το πιο πιθανό είναι να αποκτηθούν οι Ντιατά και Αντωνιάδης , ενώ ανοιχτό είναι το θέμα του Άντερσον , που θα συνεχίσει να γυμνάζεται με τους μελανόλευκους .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.