Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Ο Πιερικός Αρχέλαος στο Μουσικό Σχολείο Κατερίνης (Photos)

Θερμή υποδοχή από τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς

Το Μουσικό Σχολείο Κατερίνης επισκέφθηκε την περασμένη βδομάδα ο Πιερικός Αρχέλαος , στο πλαίσιο του προγράμματός του για να γνωρίσει η νεολαία την ιστορική ομάδα της πόλης μας , τόσο την αγωνιστική , όσο και τα τμήματα υποδομών του .

Η υποδοχή που επεφύλαξαν οι μαθητές , οι μαθήτριες και το εκπαιδευτικό προσωπικό του σχολείου με επικεφαλής το διευθυντή του Δημήτρη Κυριακού , ήταν θερμή και ενθουσιώδης και η ωριαία αυτή επίσκεψη χαροποίησε ιδιαίτερα και τις δύο πλευρές .

Στην αρχή ο διευθυντής του σχολείου καλωσόρισε την αντιπροσωπεία του Πιερικού Αρχελάου που αποτελούσαν ο αντιπρόεδρός του Γιάννης Πόδας , ο βοηθός προπονητής Σωτήρης Γκαβοτάσιος και οι αθλητές Θωμάς Αμπαράς , Γιώργος Ασημάκης και Βασίλης Κοντσές , που είναι και μαθητής του Μουσικού Σχολείου . Ο κ . Κυριακού ευχαρίστησε το σύλλογο για την επίσκεψη , αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον των μαθητών και για τον αθλητισμό και τέλος ευχήθηκε καλή πορεία στην ομάδα .

Στη συνέχεια ο αντιπρόεδρος του Πιερικού Αρχελάου Γιάννης Πόδας ευχαρίστησε τους παραβρισκόμενους για την φιλοξενία και αναφέρθηκε στις δραστηριότητες του συλλόγου , που κύρια έχουν κοινωνικό χαρακτήρα .

Στη διάρκεια της εκδήλωσης - φιλοξενίας ο Πιερικός Αρχέλαος προσέφερε με κλήρωση μία μπάλα και ένα σακίδιο . Ακολούθως , οι μαθητές και καθηγητές μαζί με τους αθλητές έπαιξαν μπάσκετ και μοιράσθηκαν αυτόγραφα .

Σε ανταπόδοση της επίσκεψης , οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου παρακολούθησαν την Κυριακή τον αγώνα με το Αιγάλεω , δημιουργώντας ένα φανταστικό κλίμα με τα πνευστά και κρουστά όργανα και κατά γενική ομολογία , η νίκη - που αφιερώθηκε στα παιδιά αυτά - έγινε πραγματικότητα χάρη στη συμμετοχή τους .

Τέλος , για την επίσκεψη του Πιερικού Αρχελάου στο δραστήριο Μουσικό Σχολείο Κατερίνης , ο διευθυντής του Δημήτρης Κυριακού και ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής , δήλωσαν :

Δημήτρης Κυριακού - διευθυντής Μουσικού Σχολείου : « Χαιρόμαστε που έχουμε σήμερα στο σχολείο μας εκπροσώπους της ομάδας μπάσκετ του Πιερικού Αρχελάου , που αποτελεί την ένωση των δυο ιστορικών σωματείων της πόλης μας . Στο Μουσικό Σχολείο Κατερίνης υπηρετούμε την εκπαίδευση σε όλες τις διαστάσεις της . Πιστεύουμε στη δύναμη του αθλητισμού και προσπαθούμε καθημερινά μέσα από το μάθημα της Φυσικής Αγωγής να εμφυσήσουμε στα παιδιά μας την αγάπη για τον αθλητισμό . Θέλουμε ο Πιερικός Αρχέλαος να σταθεί δυνατός στο πρωτάθλημα που συμμετέχει και να συνεχίσει να αποτελεί ένα ζωντανό κύτταρο δημιουργίας , που δίνει τη δυνατότητα στα νέα παιδιά να στρέφονται προς τον αθλητισμό . Με πρωτοβουλία των μελών του 15μελούς μαθητικού συμβουλίου θα βρεθούμε στο γήπεδο , μαθητές , γονείς και εκπαιδευτικοί , για να στηρίξουμε την προσπάθεια της ομάδας " .

Κώστας Τελμετίδης - καθηγητής Φυσικής Αγωγής : " Πρέπει να εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες μας στον Πιερικό Αρχέλαος που πραγματικά μας έκανε την τιμή να επισκεφθεί το σχολείο μας , στο οποίο το ενδιαφέρον για τον αθλητισμό αποτελεί ένα κυρίαρχο και θετικό στοιχείο . Εδώ κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια να βελτιώνουμε συνεχώς το μάθημα της Φυσικής Αγωγής , παρά τις αντίξοες συνθήκες . Πάγιο αίτημα του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης είναι η διαμόρφωση του αύλειου χώρου , έτσι ώστε να δημιουργηθούν καλύτερες συνθήκες για το μάθημα της Γυμναστικής ( διαμόρφωση χώρου για μπασκέτα , μεταφορά γηπέδου βόλεϊ κλπ ) . Πάντως , η επίσκεψη αυτή μας έδωσε μεγάλη χαρά " .

Φωτό : Ν. Γκιμπής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.