Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

Τίτλοι τέλους για Ν. Θεοδοσιάδη (δηλώσεις)

Τίτλοι τέλους στην σχέση Πιερικού και Νίκου Θεοδοσιάδη , καθώς μετά το « βαρύ » 5-1 από τον Αιγινιακό , ο Έλληνας τεχνικός υπέβαλλε την παραίτησή του , χαρακτηρίζοντας ντροπή το αποτέλεσμα .

 « Είναι μια πολύ άσχημη μέρα για εμάς . Όταν έχεις να αντιμετωπίσεις μια ομάδα που είναι ποιοτική και με πολύ καλό ρόστερ , με το που στοιχείο του τοπικού ντέρμπι και δεν έχεις πάθος , θέληση , διάθεση , εγωισμό , νομίζω ότι δεν μπορείς να ζητήσεις τίποτα . Εγώ δεν θα συνεχίσω στην ομάδα . Η σημερινή ήττα ήταν ντροπή για τον Πιερικό και δεν θα σταθώ στα προβλήματα ούτε στο ότι έγιναν εκκαθαρίσεις στο ρόστερ . Γιατί αυτοί που φορούν την ασπρόμαυρη φανέλα και μπαίνουν στο γήπεδο για να παίξουν , πρέπει να την τιμάνε . Πιστεύω ότι στον ένα μήνα που έμεινα στην ομάδα προσπάθησα να δουλέψω με τα παιδιά πάνω στα στοιχεία που ξέρω . Δυστυχώς ο Πιερικός χρειάζεται ενίσχυση . Αυτοί που είναι γύρω απ ' την ομάδα πρέπει να βρουν λύσεις . Δεν γίνεται ο Πιερικός να ξεφτιλίζεται τόσο εύκολα , πρέπει να γίνει ένα σοκ στην ομάδα , και αυτό το ξεκινάω εγώ , δηλώνοντας την αποχώρηση μου . Σήμερα είναι μαύρη ημέρα για τον Πιερικό , ελπίζω η ομάδα να βρει τον δρόμο της " .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.