Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Ο Πιερικός Αρχέλαος στο 7ο Γυμνάσιο Κατερίνης (Photos)

Συνεχίζοντας τις επισκέψεις του στα σχολεία της Κατερίνης , αυτές τις μέρες αντιπροσωπεία του Πιερικού Αρχελάου βρέθηκε στο 7ο Γυμνάσιο , που μέχρι πρόσφατα λειτουργούσε ως αθλητικό .

Οι εκατοντάδες μαθητές και μαθήτριές του με το που έφθασαν οι καλαθοσφαιριστές της ομάδας Μάριος Σακελλαρίου και Νίκος Παπαδόπουλος και ο βοηθός προπονητής Χρήστος Ξηρομερίτης , ο οποίος είχε διδάξει ως εκπαιδευτικός σε αυτό το σχολείο , την επευφήμησαν εκδηλώνοντας έτσι τη χαρά και την ικανοποίησή τους .

Όπως σε κάθε επίσκεψη , έτσι και τώρα , δόθηκαν μία μπάλα και ένα σακίδιο ως δώρα με κλήρωση που έγινε στον προαύλιο χώρο , όπου την ομάδα καλωσόρισαν ο διευθυντής του σχολείου κ . Παύλος Τσιούπρος και η υποδιεθύντρια κ . Βάσω Τούρλα .

Στη συνέχεια ο αντιπρόεδρος του Πιερικού Αρχελάου κ . Γιάννης Πόδας ευχαρίστησε τους μαθητές και το εκπαιδευτικό προσωπικό για τη φιλοξενία και τη συμμετοχή τους στις δραστηριότητες του συλλόγου . Ευχαριστίες και πρόσκληση διαρκείας για τους αγώνες εξέφρασε και το αθλητικό τιμ που καταχειροκροτήθηκε .

Βέβαια , δεν έλειψε και ο ολιγόλεπτος αγώνας μπάσκετ και τα πολλά σουτ που έγιναν στις μπασκέτες του σχολείου .

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε αυτό το σχολείο , που είχε αρχικά λειτουργήσει σαν αθλητικό γυμνάσιο , πρώτος του διευθυντής ήταν ο γνωστός παλιός προπονητής και καλαθοσφαιριστής του ιστορικού Πιερικού Θόδωρος Σφήκας , για τον οποίο ακούστηκε εκεί στο χώρο να λένε : « Υπάρχει ακόμη η αύρα του Σφήκα ... »

Τέλος , για την επίσκεψη του Πιερικού Αρχελάου στο 7ο Γυμνάσιο Κατερίνης ο διευθυντής του κ . Παύλος Τσιούπρος και η υποδιευθύντρια κ . Βάσω Τούρλα , δήλωσαν :

Παύλος Τσιούπρος - διευθυντής 7ου Γυμνασίου Κατερίνης : " Θεωρώ ότι εκ μέρους του Πιερικού Αρχελάου αυτή είναι μια σημαντική κίνηση , αφού έτσι προτρέπει τους μαθητές να βάλουν τον αθλητισμό στην καθημερινότητά τους , γιατί στη σημερινή εποχή που χάνονται οι αξίες πρέπει να δουν ότι μέσα από αυτόν υπάρχει και ένας άλλος τρόπος ζωής . Ένας υγιής τρόπος με τον οποίο μαθαίνουν παράλληλα την οργάνωση και δουλεύουν συνεργατικά με τους συμμαθητές τους , αποκτώντας ταυτόχρονα τέτοιες αξίες , που είναι απαραίτητες στο διάβα της ζωής . Ευχαριστούμε θερμά τον Πιερικό Αρχέλαο για την κίνηση αυτή " .

Βάσω Τούρλα - υποδιευθύντρια 7ου Γυμνασίου Κατερίνης : " Με ιδιαίτερη χαρά δεχτήκαμε σήμερα στο σχολείο μας τον Πιερικό Αρχέλαο , σε ένα σχολείο που είχε πριν λίγα χρόνια τάξεις αθλητικής διευκόλυνσης . Ειδικά στην εποχή μας που τόσα γίνονται γύρω από την κρίση ιδεών και αξιών , ο αθλητισμός με τα ιδεώδη του μπορεί να στηρίξει τα παιδιά , να τους δώσει τις ελπίδες , τη διέξοδο και την εκτόνωση που χρειάζονται . Τη σημερινή παρουσία του Πιερικού Αρχελάου στο σχολείο μας τη είδαμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και νομίζουμε ότι και τα παιδιά ανταποκρίθηκαν υπέρ του δέοντος , συμμετέχοντας μάλιστα και στους αγώνες της ομάδας . Πιστεύουμε ότι οι επισκέψεις αυτές λειτουργούν ως κίνητρο να ασχοληθούν τα παιδιά με τον αθλητισμό και να ενδυναμώσουν έτσι τις τάξεις των τοπικών συλλόγων και ειδικότερα να συμμετέχουν , συνεχίζοντας την ιστορία του συλλόγου , του Πιερικού Αρχελάου που τιμά τον τόπο μας . Τον ευχαριστούμε ειλικρινά για τα δώρα και την πρόσκληση στους αγώνες που βλέπουμε ότι έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον και αποτελούν έναν πόλο έλξης τόσο της νεολαίας μας , όσο και γενικότερα των φιλάθλων της πόλης μας " .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.