Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Τρεις μετεγγραφές στα "σκαριά" για τον Πιερικό

Αρέσει στους Κατερινιώτες ο υπό δοκιμή Σενεγαλέζος επιθετικός , Πάπα Ντιατά , « κλεισμένοι » οι Ντόσης και Ζαχαράκης , που άρχισαν προπονήσεις με τους μελανόλευκους .

Τριπλό χτύπημα ετοιμάζει ο Πιερικός , που προσπαθεί να « γυρίσει » με μεταγραφές το βαρύ και αρνητικό κλίμα μετά τις απανωτές συντριβές από Αιγινιακό και Ηρακλή ( 11 γκολ παθητικό σε δυο ματς ) . Συγκεκριμένα , εκτός από τον Έκελμανς που είναι " κλεισμένος ", προπονήσεις με την ομάδα του Γιώργου Καμπερίδη άρχισαν επίσης οι Γιάννης Ντόσης , ο 21χρονος γηγενής αριστερός μπακ - χαφ , με θητεία στην Καβάλα αλλά και ο Βασίλης Ζαχαράκης . Πρόκειται για 25χρονο μεσοαμυντικό με θητεία σε Ναυπακτιακό Αστέρα , Ηρακλή Ψαχνών , Αναγέννηση Άρτας και εσχάτως Μεσολόγγι ) ενώ στις προπονήσεις μετέχει και ο Πάπα Ιμπραχίμα Ντιατά ( φωτό ) . Ο τελευταίος είναι 21χρονος Σενεγαλέζος επιθετικός , που δοκιμάζεται και αρέσει ( οι άλλοι δυο έχουν ήδη συμφωνήσει ) και πιθανότατα θα αποκτηθεί . Ο Ντιατά ( ύψους 1,84 , με κοινοτικό διαβατήριο ) έπαιζε στις ακαδημίες της Ατλέτικο Μαδρίτης και στη βελγική Ναμούρ . Σε εκκρεμότητα είναι και το θέμα του Σκοπιανού μέσου Κλίμεντ Ναστόσκι και υπάρχει αισιοδοξία και για τον πρώην μέσο της Επανομής .

Τετράδα - ορόσημο
Παράλληλα , στους Κατερινιώτες θεωρούν κρίσιμα για το μέλλον και την προσπάθεια σωτηρίας την επόμενη τετράδα αγώνων , με Ζάκυνθο εντός , Καβάλα εκτός , Γάζωρο εντός και Καρδίτσα εντός , που θεωρητικά προσφέρεται για ... βαθμοθηρία . Στη διάθεση του Καμπερίδη για το ματς με τους νησιώτες επανέρχονται οι Καρτσαμπάς , Αποστολίδης ( από τιμωρίες ), Κέρι και Μπρίτο ( από τραυματισμούς ) .

Παπαδόπουλος : Αντί για μούντζες ...
Τέλος , δηλώσεις στο " Ράδιο Ενημέρωση 92.2 " έκανε ο πρόεδρος του Πιερικού , Κώστας Παπαδόπουλος , αναφέροντας μεταξύ άλλων : « Η ομάδα πωλείται . Και το λέω απο το καλοκαίρι , όποιος θέλει να αναλάβει την ΠΑΕ είναι ευπρόσδεκτος και τα σκυλιά δεμένα . Όποιος θέλει να έρθει το δηλώνει και έρχεται , στα πλαίσια της σοβαρότητας όμως . Αν προκύψει νέος ιδιοκτήτης θα είμαι χορηγός του . Υπήρξε ένα ενδιαφέρον τις τελευταίες μέρες , δεν είναι ανακοινώσιμο κάτι . Κάνω ό , τι μπορώ για να γίνει μια σοβαρή πρόταση . Είμαι έτοιμος σε κάθε τέτοιου είδους πρόταση και περιμένω . Την ομάδα την αγαπάω , την εκτιμάω , δεν την εγκαταλείπω , την δίνω όμως , την δωρίζω θα έλεγα . Όποιος θέλει ας έρθει , και αντί να μοιράζουν μούντζες στον πρόεδρο του Πιερικού , ας έρθουν και να κάτσουν δίπλα στην ομάδα " .

Ρεπορτάζ: Θ. Ψυχογιός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.