Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Μετεγγραφές ναι, ενημερότητα όχι...



Οι καλές εντυπώσεις που έχει αφήσει ο Σενεγαλέζος μεσοεπιθετικός Ιμπραχίμα Ντιατά , τόσο στις προπονήσεις , όσο και στο φιλικό με τον Εθνικό Κατερίνης , επέτρεψαν στον Γιώργο Καμπερίδη να ανάψει πράσινο φως στη διοίκηση της ΠΑΕ Πιερικός για την απόκτησή του . Έτσι , ο παίκτης φέρεται να έχει δώσει τα χέρια με τους Μελανόλευκους κι εκκρεμεί πλέον η ρύθμιση για την ασφαλιστική ενημερότητα , προκειμένου να ανακοινωθεί μαζί με τους υπόλοιπους υπό μεταγραφή ποδοσφαιριστές .
Σε ότι αφορά τον Ιβάν Καρίλ , η απόκτησή του από τον Πιερικό ( και πολύ περισσότερο η άφιξή του στην Κατερίνη ... ) δεν πρέπει να θεωρείται και τόσο σίγουρη , όσο φάνηκε αρχικά . Για τον Ισπανό μεσοεπιθετικό έχει μπει " σφήνα " ομάδα από την Ουγγαρία , που έχει εκφράσει επιθυμία να τον αποκτήσει , εκμεταλλευόμενη και την καθυστέρηση εξελίξεων στο " μελανόλευκο " στρατόπεδο . Οι επόμενες ώρες και οι κινήσεις που θα κάνει ο πρόεδρος της ΠΑΕ , Κώστας Παπαδόπουλος , θα κρίνουν την έκβαση της υπόθεσης αυτής ...

Νεότερα για την ενημερότητα στον Πιερικό δεν υπάρχουν , ωστόσο οι Κατερινιώτες πέτυχαν την επιστροφή του Ιγκόρ Κόιτς κι έκλεισαν τον Σουμέλα !

Παίκτης του Πιερικού μέχρι το τέλος της τρέχουσας περιόδου θα είναι ο Ιγκόρ Κόιτς . Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής , μετά από ένα ... διάλειμμα στη Λάρισα , επιστρέφει στην ομάδα του Πιερικού , από την οποία αναδείχτηκε . Η συμφωνία θα οριστικοποιηθεί τις επόμενες ημέρες , με το χρόνο να μην πιέζει μιας και ο παίκτης είναι ελεύθερος .

Παίρνει και Σουμέλα
Εκτός από τον Κόιτς , συμφωνία στον Πιερικό υπάρχει και με τον 21χρονο Ανδρέα Σουμέλα . Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται κυρίως στο κέντρο της άμυνας , όμως καλύπτει τη θέση και του δεξιού οπισθοφύλακα . Τελευταία ομάδα του Σουμέλα ήταν η Καστοριά όπου αγωνίστηκε στο πρώτο μισό της φετινής σεζόν , ενώ πέρυσι έπαιξε σε Οικονόμο Τσαριτσάνης ( 5 συμμετοχές ) και Αναγέννηση Καρδίτσας ( 5 συμμετοχές , 1 γκολ ) . Από το 2010 ως το 2012 φόρεσε τη φανέλα του Φωκικού σε παιχνίδια 18 .

Καμία ενημέρωση για την ενημερότητα
Τελευταία ημέρα των μεταγραφών , της εμβόλιμης μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου , η Παρασκευή και ενημέρωση από την ΠΑΕ Πιερικός , για απόκτηση ασφαλιστικής ενημερότητας που θα συνεπάγεται και οριστικοποίηση των προσθηκών των παικτών με τους οποίους οι Κατερινιώτες έχουν συμφωνήσει , δεν υπάρχει .

Βέβαια , το γεγονός ότι από την προσεχή Δευτέρα μέχρι και την άλλη Δευτέρα ( 03-10 Φεβρουαρίου ) υπάρχει η δυνατότητα απόκτησης ελεύθερων ποδοσφαιριστών δίνει την ευχέρια στους διοικούντες να καθυστερήσουν μερικές ημέρες ακόμη , προκειμένου να κατορθώσουν να εξασφαλίσουν την ενημερότητα . Αυτό σημαίνει ότι στο κυριακάτικο κομβικής σημασίας παιχνίδι με την Καβάλα , Πιερικός θα αγωνιστεί με το υπάρχον ρόστερ ο ( επιστρέφει ο Ντόικιτς από τιμωρία ) .

Από εκεί και πέρα ​​, η εξασφάλιση της ενημερότητας απομένει για να τεθούν στη διάθεση του Γιώργου Καμπερίδη , σε πρώτη φάση , οι Ντόσης , Έκελμανς , Ντιατά , Άντερσον και Μπαλασάς που τα έχουν βρει σε όλα με την ομάδα του Πιερικού αλλά και οι νεαροί Δαλαμήτρας και Καρτσαμπάς που προέρχονται από την ομάδα Νέων . Εξάλλου , ως εκπαιδευόμενοι εντάσσονται στο δυναμικό της ΠΑΕ Πιερικός οι προερχόμενοι από την ομάδα Νέων Παναγιωτίδης και Σαραηλίδης ( κεντρικος αμυντικός και τερματοφύλακας αντίστοιχα ) .

Ρεπορτάζ: Δ. Πάππας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.