Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

"Μελανόλευκοι": Στα χρόνια της καρπαζιάς...

Πιερικός - Αιγινιακός 1-5 . Προς φιλάθλους του ΠΙΕΡΙΚΟΥ : Σας είχαμε προειδοποιήσει ότι πίσω από τα ωραία λόγια του καλοκαιριού κρύβονταν τέτοια εξωπραγματικά σκορ . Όσοι συνεχίζετε να στηρίζετε αυτό το μπάχαλο και να δίνετε άλλοθι στην διοίκηση είστε ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ . Όποιος βλέπει και δεν μιλάει είναι πιόνι της διοίκησης . Τέρμα τα ψέματα .

Πιερικός - Αιγινιακός 1-5 . Προς παίκτες του ΠΙΕΡΙΚΟΥ : Είστε απαράδεκτοι .
 
Πιερικός - Αιγινιακός 1-5 . Προς διοίκηση : Είστε η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ . Η πιο επικίνδυνη διοίκηση που πέρασε ποτέ . Μικρύνατε τόσο τον ΠΙΕΡΙΚΟ για να τον φέρετε στα μέτρα σας που πλέον είναι μια ομάδα - καφενές . Δεν τον δεχτήκαμε ποτέ τον « κομπάρσο Πιερικό » σας και ούτε έχουμε σκοπό να σωπάσουμε στα χρόνια της καρπαζιάς που ήδη διανύουμε . Μια μόνο δουλειά έχετε να κάνετε και την έχετε αφήσει και πίσω . Φως στα βιβλία της ΠΑΕ και αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος ΤΩΡΑ . Και μια συγγνώμη φεύγοντας ...

Υ.Γ : Πιερικός - Αιγινιακός 1-5 . Football League 12/01/2014 .
Έχεις ακόμα αμφιβολίες για το πόσο χαμηλά μπορούν να μας φτάσουν ;

PIERIKOS CLUB MELANOLEYKOI

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.