Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Δηλώσεις μετά τον αγώνα με τη ΧΑΝΘ (Photos+Videos)

Στέλιος Χατζηιωάννου : « Ήταν μια μεγάλη και σημαντική νίκη από πολλές πλευρές »

Μετά τον αγώνα του Πιερικού Αρχελάου με τη ΧΑΝΘ , στην Κατερίνη , για τη 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος μπάσκετ της Β εθνικής κατηγορίας , ο προπονητής του Πιερικού Αρχελάου Στέλιος Χατζηιωάννου , στην ιστοσελίδα του συλλόγου www.pierikosbc.gr έκανε την παρακάτω δήλωση :

Στέλιος Χατζηιωάννου - προπονητής Πιερικού Αρχελάου : « Ήταν μια μεγάλη και σημαντική νίκη από πολλές πλευρές . Αρχικά έχει βαθμολογική αξία γιατί μας εδραιώνει στο πρώτο μισό του βαθμολογικού πίνακα , έχει ψυχολογική αξία γιατί ήρθε απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα και μάλιστα ύστερα από σπουδαία απόδοση . Επίσης , επειδή καταφέραμε να ξεπεράσουμε το σοκ της απώλειας του Μάριου Σακελλαρίου λίγο πριν την έναρξη του παιχνιδιού . Είχαμε πολλούς παίκτες σε πολύ καλή μέρα και βάλαμε μεγάλα σουτ σε κρίσιμα σημεία του παιχνιδιού . Γενικότερα παίξαμε πολύ καλά επιθετικά απέναντι στην καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος " .

  • Δείτε επιπλέον δηλώσεις του Σ. Χατζηιωάννου ΕΔΩ.
  • Δείτε δηλώσεις του Γ. Τσαλμπούρη (καλαθοσφαιριστής Πιερικού Αρχ.) ΕΔΩ.
  • Δείτε δηλώσεις του Α. Πόδα (πρόεδρος Πιερικού Αρχ.) ΕΔΩ.


Στον αγώνα ήταν και ο Γιώργος Μπουσβάρος με το Μιχάλη Γιαννουζάκο

Στον αγώνα ήταν και ο γνωστός παλιός προπονητής Γιώργος Μπουσβάρος , ο οποίος είχε θητεύσει και στον Πιερικό .

Τώρα είναι μέλος της επιτροπής του νεοσυσταθέντος Μουσείου Μπάσκετ της ΧΑΝΘ ( http://www.youtube.com/watch?v=OoxxymIPZrQ ) και κατά την επίσκεψή του στην Κατερίνη είχε την ευκαιρία να συζητήσει διάφορα θέματα .

Επίσης ήταν και ο παλιός διεθνής καλαθοσφαιριστής Μιχάλης Γιαννουζάκος , τώρα υπεύθυνος της ακαδημίας μπάσκετ της ΧΑΝΘ .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.