Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Δηλώσεις μετά τον αγώνα με το Αιγάλεω

Στέλιος Χατζηιωάννου : « Ευχαριστούμε τον κόσμο για την υποστήριξη του , ευελπιστούμε να είναι κοντά μας και στο επόμενο δύσκολο παιχνίδι με τη ΧΑΝΘ »

Μετά τον αγώνα του Πιερικού Αρχελάου με το Αιγάλεω , στην Κατερίνη , για τη 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος μπάσκετ της Β εθνικής κατηγορίας , ο προπονητής του Πιερικού Αρχελάου Στέλιος Χατζηιωάννου , στην ιστοσελίδα του συλλόγου www.pierikosbc.gr έκανε την παρακάτω δήλωση :

Στέλιος Χατζηιωάννου - προπονητής Πιερικού Αρχελάου : « Είναι γεγονός ότι καθώς το πρωτάθλημα εξελίσσεται , κάθε νίκη είναι πολύ σημαντικότερη από την προηγούμενη . Εμείς προερχόμασταν από μια κακή εμφάνιση και ήττα μέσα στο Άργος Ορεστικό και τη διαχειριστήκαμε όμως σωστά . Από την επόμενη κιόλας προπόνηση δουλέψαμε εντατικά . Σήμερα χωρίς να πραγματοποιήσουμε μεγάλη εμφάνιση πετύχαμε μια δύσκολη και δίκαιη νίκη . Ευχαριστούμε τον κόσμο για την υποστήριξή του , ευελπιστούμε να είναι κοντά μας και στο επόμενο δύσκολο παιχνίδι με τη ΧΑΝΘ " .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.