Δευτέρα, 1 Σεπτεμβρίου 2014

Συγχαρητήρια και ευχές του Πιερικού Αρχελάου στους αθλητές του που πέτυχαν σε ΑΕΙ και ΤΕΙ

Οι αθλητές και οι αθλήτριες, οι προπονητές και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος, για μια ακόμη χρονιά διατρανώνουν τη χαρά και την ικανοποίησή τους για την επιτυχία αθλητών και αθλητριών του συλλόγου που εισάγονται στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας μας.

Για την επιτυχία αυτή εκφράζουν και δημόσια "θερμά συγχαρητήρια και καλή συνέχεια» στις προσπάθειές τους.

Η πρόοδος και η μόρφωση των αθλητών του συλλόγου, όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, είναι το βασικό μέλημα και η βασική αρχή στον Πιερικό Αρχέλαο και όταν τα αποτελέσματα είναι τόσο θετικά για τα παιδιά και για τις οικογένειές τους, η χαρά για όλους γίνεται ακόμη μεγαλύτερη.

Φέτος, πέτυχαν την εισαγωγή τους οι παρακάτω αθλητές και αθλήτριες:

Αναστασιάδης Αλέξανδρος - Διοίκηση Επιχειρήσεων Αθήνα, Βερβαινιώτη Μυρτώ - Μικροβιολογική Γενετική Αλεξανδρούπολη, Γραβάνης Αχιλλέας - Πολιτικών Μηχανικών Θεσσαλονίκη, Καπετανάκης Αργύρης - Ιατρική Θεσσαλονίκη, Κατωνίδου Άννα - Τεχνολόγων Γεωπόνων Θεσσαλονίκη, Κοντσές Αθανάσιος - ΤΕΦΑΑ Κομοτηνή, Λαμπονίκος Γιώργος - Νομική Θεσσαλονίκη, Μωυσίδης Νίκος - Μηχανικών Μουσικής Τεχνολογίας και Ακουστικής Ρέθυμνο, Παυλίδης Γιώργος - Μηχανικών Πληροφορικής Καστοριά, Πολυζόπουλος Κων / νος - Μηχανικών Πληροφορικής Καστοριά, Πούλιου Μαρία - Ελένη Αγγλικής Φιλολογίας Αθήνα, Ταβαντζής Ιωάννης - Μηχανικών Χωροταξίας και Ανάπτυξης Θεσσαλονίκης, Φυτιλή Ουρανία - Διαιτολογία Καρδίτσας, Χαραλαμπίδου Μαρία - Φιλοσοφική Θεσσαλονίκη , Χατζούλη Μαργαρίτα - Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Ηλεκτρονικών Υ / Η Ξάνθη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.