Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Η συνέντευξη τύπου από το ματς Καβάλα-Πιερικός

Ντούσαν Μιτόσεβιτς : "Σίγουρα μπορώ να σας πω ότι είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος γιατί ήρθαμε να αγωνιστούμε κόντρα στην Καβάλα ως αουτσάιντερ και φεύγουμε κατακτώντας μία σπουδαία νίκη, και η οποία θα μας βοηθήσει στην εξέλιξη του πρωταθλήματος κυρίως στον ψυχολογικό τομέα.
 Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι και στόχος μας ήταν να κλείσουμε τους διαδρόμους τους οποίους οδηγούσαν προς την εστία μας. 
Ευτυχώς για μας, πετύχαμε το γρήγορο γκολ και οι παίκτες μου πάλεψαν το παιχνίδι μέχρι το τέλος του αγώνα.
Μάλιστα η Καβάλα λίγο πριν από το τέλος του πρώτου ημιχρόνου θα μπορούσε να είχε ισοφαρίσει το παιχνίδι έχοντας δοκάρι, αλλά στην αντεπίθεση είχαμε κι εμείς από την πλευρά μας δοκάρι. Έτσι θα μπορούσαν να γίνουν τα πάντα σε εκείνο το σημείο. Έτσι η Καβάλα που είναι από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας στο δεύτερο ημίχρονο μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι, μας πίεσε για 45 λεπτά αλλά με το πάθος που δείξαμε αλλά και με τη σωστή τακτική μας καταφέραμε να πάρουμε μία εξαιρετική νίκη.
Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους ποδοσφαιριστές μου και θα ήθελα να ευχηθώ καλή συνέχεια στην ομάδα της Καβάλας.
Γενικά είχαμε να αντιμετωπίσουμε έναν πολύ μεγάλο αντίπαλο που έπαιξε fair play, είχαμε μία καλή διαιτησία και γενικότερα υπήρξαν οι καλύτερες προϋποθέσεις για τη διεξαγωγή ενός πολύ καλού αγώνα όπως και έγινε".

Γιώτης Γιαζιτζόγλου : "Η ομάδα αγωνίστηκε με νεαρούς ποδοσφαιριστές, παίζαμε με έναν μεγάλο αντίπαλο και πήραμε μία σπουδαία νίκη η οποία θα μας βοηθήσει στη συνέχεια του πρωταθλήματος. 
Εκείνο το οποίο θα πρέπει να καταλάβουμε όλοι μας είναι το γεγονός ότι ο Πιερικός είναι μία μεγάλη ομάδα και το σίγουρο είναι ότι η νίκη αυτή θα πρέπει να αποτελέσει την αρχή ενός νέου ξεκινήματος, μιας καινούριας πετυχημένης πορείας στη συνέχεια του πρωταθλήματος".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.