Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

Volley: Το απόλυτο σε νίκες και σετ οι γυναίκες του Πιερικού

Ο τυχερός της λαχειοφόρου αγοράς του ΣΦΚ Πιερικός ( Τμήμα βόλεϊ ) που κέρδισε την δωροεπιταγή των 600 ευρώ είναι ο κ . Χασιώτης .
ΜΑΣ ΝΙΚΗ ΑΙΓΙΝΙΟΥ - Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ 0-3 
( 18-25 , 17-25 , 24-26 )

Στην πρώτη θέση της βαθμολογίας παρέμεινε η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Πιερικού , καθώς κέρδισε και μέσα στο Αιγίνιο πολύ πιο εύκολα απ ' ότι δείχνει το τελικό σκορ διατηρώντας έτσι το απόλυτο με 3 στις 3 νίκες και 9-0 σετ , μένοντας στην κορυφή της βαθμολογίας διεκδικώντας με αξιώσεις την άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία για πρώτη φορά στην ιστορία του γυναικείου Κατερινιώτικου βόλεϊ , μιας και οι άνδρες του Πιερικού την προηγούμενη χρονιά αγωνίστηκαν και αυτοί στην Α2 Εθνική κατηγορία .

Τα κορίτσια του Πιερικού χωρίς να φορτσάρουν σε κανένα σημείο του αγώνα , παίζοντας όσο χρειάζεται , μιας και η συνέχεια περιλαμβάνει αρκετά δύσκολα παιχνίδια τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο κύπελλο , κέρδισαν και αυτό το παιχνίδι δείχνοντας την ποιότητα αυτής της ομάδας και ότι είναι φτιαγμένη για μεγάλα πράγματα .

Οι παίκτριες του Πιερικού διατήρησαν το αήττητο και το απόλυτο τόσο σε νίκες όσο και σε σετ , μένοντας έτσι στην κορυφή της βαθμολογίας , δείχνοντας και φέτος τους πολύ υψηλούς στόχους που έχει θέσει η ομάδα , όπως συμβαίνει σε όλα τα αγωνιστικά τόσο στο γυναικείο όσο και στο ανδρικό βόλεϊ .

Στα δυο πρώτα σετ τα κορίτσια του Πιερικού μπαίνοντας δυνατά στο παιχνίδι , έπαιρναν διαφορά στο σκορ την οποία κρατούσαν ως το τέλος , παρά τις αλλαγές που έκανε ο Κ.Σαρρής , δίνοντας την ευκαιρία στις μικρές σε ηλικία παίκτριες να αγωνιστούν , κερδίζοντας πολύ εύκολα τα σετ με 25-18 και 25-17 βάζοντας τις βάσεις για την τελική επικράτηση .

Στο 3ο σετ και πάλι οι παίκτριες του Πιερικού ξέφυγαν στο σκορ , προηγήθηκαν με 16-8 και 23-17 , όμως λίγο οι αλλαγές που έγιναν , λίγο η χαλαρότητα των κοριτσιών που πίστεψαν ότι τελείωσε το παιχνίδι , έδωσε την ευκαιρία στις παίκτριες του Αιγινίου να προηγηθούν με 24-23 .

Όμως για ακόμη ένα παιχνίδι η ομάδα του Πιερικού έδειξε την μεγάλη της αξία , διότι ξέρει να κερδίζει σε οποιαδήποτε κατάσταση και αν βρίσκεται , έτσι πήρε το σετ με 24-26 και την νίκη με 3-0 σετ .

Οι γυναίκες του Πιερικού έχουν θέσει πολύ ψηλά τον πήχη , και η άνοδος στην Α2 Εθνική κατηγορία αποτελεί τον μεγάλο στόχο . Έναν στόχο που της τον στέρησε η ατυχία την περασμένη χρονιά . Φέτος η ομάδα συνεχίζει να δείχνει την πολύ υψηλή ποιότητα που έχει , αφού διατηρεί το απόλυτο τόσο σε γυναίκες όσο και στις κορασίδες , δείχνοντας την κυρίαρχη θέση που έχει στο γυναικείο βόλεϊ .

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Πιερικού έδειξε για ακόμη ένα παιχνίδι μια άριστα " καλοκουρδισμένη μηχανή " , μια ομάδα πάρα πολύ δουλεμένη , με πολύ πειθαρχία στο παιχνίδι της και με ποιότητα που αφήνει άφωνους τους πάντες .

Η φανέλα του Πιερικού είναι πολύ βαριά και όλοι στο τμήμα με τις εμφανίσεις και τα αποτελέσματα την τιμούν με τον καλύτερο τρόπο . Οι βάσεις για πολύ ψηλές επιτυχίες , έχουν μπει γερά .

Η σύνθεση: Τσιουτσιούλη , Γκουτζαμάνη , Χαραλαμπίδου , ​​Καραφουλίδου , ​​Παπαδοπούλου , Παναγιωτίδου , ​​Κατσίκα , Καλπακίδου , ​​Μπατσίλα , Γκόλτσιου , Τσιγγαροπούλου , Χρυσίδου .

Η βαθμολογία:

1 ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 9
2 Μ . ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 9
3 ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 6
4 ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ 5
5 ΜΑΣ ΝΙΚΗ ΑΙΓΙΝΙΟΥ 4
6 ΑΟΠ ΜΙΛΩΝΑΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 3
7 ΑΠΟ ΑΤΛΑΣ ΚΙΛΚΙΣ 0
8 ΑΣ ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ 0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.