Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

Συλλυπητήρια...

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΟΠΑΔΩΝ ΠΙΕΡΙΚΟΥ
ΘΥΡΑ 5
Συλλυπητήριο

Με βαθιά οδύνη και θλίψη , συμπαραστεκόμαστε σύσσωμα όλα τα μέλη του συνδέσμου , στο μέλος μας Γκιμπή Νίκο και τον συλλυπούμαστε για τον αδόκητο χαμό της συζύγου του Βίκης .
Όλοι οι φίλαθλοι του Πιερικού είμαστε δίπλα σου και ο Θεός να σε δίνει κουράγιο .
Στην μνήμη της θα γίνει κατάθεση στεφάνου .

Ο Πρόεδρος & το
ΔΣ του Σ.Ο.Π. ΘΥΡΑ 5
---
Εκφράζουμε τα βαθιά συλλυπητήρια και την αμέριστη συμπαράστασή μας προς τον αδερφό μας και ιδρυτικό μέλος του Σ.Φ.Ι.Π. Νίκο Γκιμπή , για την αδόκητη απώλεια της αγαπημένης του συζύγου ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΠΑΠΑΖΙΩΓΑ .

Νίκο , ευχόμαστε σε εσένα και στην αγαπημένη σας κόρη , ο Μεγαλοδύναμος να σας δίνει κουράγιο , να ζείτε και πάντα να τη θυμάστε με αγάπη .

Το Δ.Σ. του Σ.Φ.Ι.Π.
---
Συλλυπητήρια του Πιερικού Αρχελάου για την Βασιλική Παπαζιώγα - Γκιμπή

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Φίλων Καλαθοσφαίρισης « Πιερικός Αρχέλαος » για το θάνατο της Βασιλικής Παπαζιώγα , σύζυγο του συνεργάτη μας φωτορεπόρτερ Νίκου Γκιμπή , εκφράζει στην οικογένειά της και στους οικείους της , τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήριά του .

Εύχεται να είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει και « Καλό Παράδεισο » .
---
ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ

Σύσσωμο το Δ.Σ. του Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ και όλη η ΠΙΕΡΙΚΗ οικογένεια εκφράζουν τα ειλικρινή και βαθύτατα συλλυπητήριά τους προς το φίλο και συνεργάτη Νίκο Γκιμπή , την οικογένεια και τους οικείους του , για την απώλεια της πολυαγαπημένης του συζύγου Βίκης Παπαζιώγα.Καλή ανάπαυση να έχει η ψυχή της και εκ Θεού παρηγορία οι συγγενείς της .

Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Συλλυπητήρια του Πιερικού Αρχελάου για τον Γιάννη Νίκα

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Φίλων Καλαθοσφαίρισης «Πιερικός Αρχέλαος» για το θάνατο του Γιάννη Νίκα, φύλακα στο κλειστό γυμναστήριο Λιτοχώρου, εκφράζει στην οικογένειά του τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήριά του.

Ο Γιάννης ήταν ένας πραγματικός φύλακας - άγγελος και θα τον θυμόμαστε πάντα για την ευγενική του ψυχή, την καλοσύνη του και την άριστη συνεργασία μας όταν ο σύλλογός μας φιλοξενούνταν στο Λιτόχωρο.


«Καλό Παράδεισο» αξέχαστε φίλε μας Γιάννη ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.