Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

H συνέντευξη τύπου του αγώνα Πιερικός-Τύρναβος 1-1

Άγγελος Διγκόζης ( προπονητής Τυρνάβου ) : « Μετά από ένα άτυχο αποτέλεσμα με τον Εθνικό Γαζώρου , όπου δε δικαιούμασταν την ήττα , παίξαμε σήμερα με μια ιστορική ομάδα , όπως ο Πιερικός . Γνωρίζαμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε αρκετά καλούς παίκτες , ειδικά μεσοεπιθετικά και προσπαθήσαμε να περιορίσουμε τον Πιερικό , όσο καλύτερα μπορούσαμε . Δυστυχώς για εμάς , από μια απομάκρυνση αντιπάλου , δεχτήκαμε γκολ . Προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε , ήλθε η φάση του πέναλτι και της αποβολής για τον Πιερικό και από εκεί και πέρα ​​, χωρίς να θέλω να προσβάλω την ομάδα του Πιερικού που έπαιζε και με δέκα παίκτες , το αποτέλεσμα μας αδικεί . Δεν είμαι ευχαριστημένος με την ισοπαλία , όπως ελεξίχθηκε , θα μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη από το πρώτο μέρος . Προσπαθήσαμε και από τις πλευρές , και κάθετα , να διασπάσουμε τον αντίπαλο , και το καταφέραμε σε αρκετές περιπτώσεις , είχαμε την τελική πάσα , όχι όμως και το καλό τελείωμα για να πάει η μπάλα στα δίχτυα . Το σημερινό αποτέλεσμα είναι για μένα και για την ομάδα μου μάθημα . Κρούω τον κώδωνα του κινδύνου σε μερικούς παίκτες της ομάδας , υπάρχει τώρα ένα δύσκολο παιχνίδι με την Αναγέννηση Γιαννιτσών και μετα θα υπάρξουν πολλές συζητήσεις . Οι παίκτες θα πρέπει να σέβονται πρώτα την ομάδα , πρώτα τον πρόεδρο αλλά και πάνω απ ' όλα να σέβονται τους εαυτούς τους στον αγωνιστικό χώρο . Κάποιοι δε θέλουν να το καταλάβουν , θα το καταλάβουν όμως στις 23 Δεκεμβρίου . Συγχαρητήρια στην ομάδα του Πιερικού . Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι δίπλα σε ένα νέο παιδί που κάνει αρκετά καλή δουλειά . Εύχομαι να πετύχει το στόχο της και εύχομαι σε όλο τον κόσμο υγεία και καλές γιορτές " .

Νίκος Θεοδοσιάδης ( προπονητής Πιερικού ) : « Γνωρίζαμε ότι είχαμε ένα δύσκολο παιχνίδι , είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια πειθαρχημένη ομάδα , αγωνιστικά , με πολλούς και καλούς παίκτες σε όλες τις γραμμές . Ξεκινήσαμε ιδανικά , προηγηθήκαμε με ένα ωραίο γκολ του Κέρι στο 6 ' αλλά μια απόφαση του διαιτητή , για την οποία όλα τα παιδιά μου είπανε ότι δεν υπήρξε καμια περίπτωση πέναλτι , ανέτρεψε τις ισορροπίες και έδωσε στο αντίπαλο το πλεονέκτημα στην εξέλιξη του παιχνιδιού . Στο ημίχρονο μιλήσαμε με τα παιδιά και είπαμε να φροντίσουμε να κλείσουμε τους χώρους και να εκμεταλλευτούμε έστω και μια φάση που θα μας παρουσιαζόταν . Εφαρμόσαμε κατά γράμμα όσα είπαμε . Ο Παπατολίκας βρέθηκε σε καλή μέρα και ήταν έτοιμος όταν έπρεπε . Αν με ρωτούσατε πριν το παιχνίδι , δε θα ήμουν ευχαριστημένος με το 1-1 , αλλά με την εξέλιξή και ο βαθμός κρίνεται θετικός . Συγχαρητήρια στα παιδιά για τη μεγάλη προσπάθεια , ειδικά παίζοντας με παίκτη λιγότερο . Έρχεται ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι , με την Κέρκυρα την άλλη αγωνιστική . Πρέπει να προετοιμαστούμε για αυτό το παιχνίδι για να κλείσουμε θετικά τον α ' γύρο . Είναι γνωστό ότι υπήρξαν πολλές αποχωρήσεις παικτών από την ομάδα . Μετά το παιχνίδι με την Κέρκυρα , θα προσπαθήσουμε να υλοποιήσουμε το πλάνο το οποίο έχουμε ήδη φτιάξει , όσον αφορά σε κάποιες προσθήκες που πρέπει να γίνουν . Είμαστε λίγοι σε ποσότητα , όχι σε αξία . Θα κάνουμε προσθήκες για να ενισχύσουμε την ομάδα . Όσο για τις αποχωρήσεις , αν υπάρξουν , θα είναι λιγοστές . Συγχαρητήρια στον Άγγελο Διγκόζη για τη δουλειά που κάνει . Το ποδόσφαιρο χρειάζεται ανθρώπους σαν εμάς . Χαίρομαι που υπήρξαμε αντίπαλοι στα γήπεδα σαν παίκτες και τώρα βρισκόμαστε αντίπαλοι στους πάγκους . Εύχομαι ό , τι καλύτερο γι ' αυτόν και την ομάδα του . Όσο για μας , αν συνεχίσουμε έτσι , δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτε . Βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στο τέλος θα κάνουμε " ταμείο " .

Kάρλος Aντρέ ( ποδοσφαιριστής Τυρνάβου ) : « Είμαστε λίγο απογοητευμένοι από το τελικό σκορ . Θεωρώ ότι ήμασταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο , ειδικά μετά την αποβολή του παίκτη του Πιερικού . Ελέγχαμε το ρυθμό και είχαμε 3-4 κλασικές ευκαιρίες . Βρεθήκαμε και αντίπαλοι με έναν τερματοφύλακα που ήταν πάρα πολύ καλός . Δεν είμαστε ευχαριστημένοι , μπορούσαμε να κερδίσουμε αλλά δε τα καταφέραμε . Τώρα κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι , με την Αναγέννηση Γιαννιτσών . Θα δουλέψουμε και για αυτό το παιχνίδι , θα κάνουμε ό , τι καλύτερο για να συνεχίσουμε τη δουλειά υπό τις οδηγίες του προπονητή . Ευχαριστώ τον κόσμο που μας ακολούθησε και στην Κατερίνη . Ελπίζω να μας στηρίξουν και σε αυτό με την Αναγέννηση Γιαννιτσών " .

Φλόρενς Κέρι ( ποδοσφαιριστής Πιερικού ) : « Μπήκαμε στο παιχνίδι με σκοπό τη νίκη . Μέχρι το πέναλτι και την αποβολή πηγαίναμε καλά , προηγηθήκαμε νωρίς , όμως η φάση του πέναλτι και της αποβολής που κατά τη γνώμη μας δεν ήταν μας " έκοψε τα πόδια " . Ο Τύρναβος είχε την υπεροχή ως το τέλος του α ' μέρους . Στο β ' μέρος μπήκαμε δυνατά , το παλέψαμε και πήραμε το βαθμό , ο οποίος , όπως και να έχει , είναι προτιμότερος από την ήττα . Τώρα κοιτάμε το παιχνίδι με την Κέρκυρα . Προσπαθούμε να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στο τέλος θα δούμε τι θα πετύχουμε " .

Ρεπορτάζ: Δ. Πάππας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.