Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

Δηλώσεις μετά τον αγώνα με τη Νίκη Βόλου

Στέλιος Χατζηιωάννου : « Το κέρδος δεν είναι μόνο η νίκη , αλλά και το γεγονός ότι οι νεαροί μας αθλητές ανταποκρίθηκαν πλήρως στο ρόλο που τους ανατέθηκε »

Μετά τον αγώνα του Πιερικού Αρχελάου με τη Νίκη Βόλου στην Κατερίνη για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος μπάσκετ της Β εθνικής κατηγορίας , ο προπονητής του Πιερικού Αρχελάου Στέλιος Χατζηιωάννου , στην ιστοσελίδα του συλλόγου www.pierikosbc.gr έκανε την παρακάτω δήλωση :

Στέλιος Χατζηιωάννου - προπονητής Πιερικού Αρχελάου : « Δεδομένου των συνθηκών η ομάδα μας την Κυριακή έκανε μια πολύ καλή εμφάνιση και μια πολύ σημαντική νίκη . Εκτός από τις απουσίες των Τσαϊτουρίδη , Αμπαρά και Γεωργούλα , ήταν και οι ασθένειες βασικών παικτών που δυσκόλεψαν την προετοιμασία μας μέσα στην εβδομάδα . Παρ ' όλα αυτά ανταποκριθήκαμε στις δυσκολίες ενός αγώνα που ήταν ιδιαίτερα κρίσιμος . Το κέρδος δεν είναι μόνο η νίκη , αλλά και το γεγονός ότι οι νεαροί μας αθλητές ανταποκρίθηκαν πλήρως στο ρόλο που τους ανατέθηκε " .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.