Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

10η αγωνιστική Pro-Junior ΕΠΣ Πιερίας: Ακαδημία Πλαταμώνα - ΣΦΚ Πιερικός 2-2

Συνέχισαν τις υποχρεώσεις τους στην 10η αγωνιστική του Β γύρου του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Πιερίας, το Σάββατο 07/12/2013, οι μικροί ποδοσφαιριστές των τμημάτων υποδομών της Ακαδημίας του Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ Προ - Τζούνιορ του 2006 , σ ' ένα παιχνίδι όπου δεν υπήρξε νικητής , αλλά νίκησε το θαυμάσιο ποδόσφαιρο που πρόσφεραν οι μικροί ποδοσφαιριστές .
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ - Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ 2-2 , σ ' ένα θαυμάσιο αγωνιστικό χώρο για τους μικρούς λιλιπούτιους ποδοσφαιριστές οι οποίοι χάρισαν ωραίο και πλούσιο θέαμα στους γονείς και στους προπονητές τους με γνώμονα το πάθος των ποδοσφαιριστών αλλά και του ευ αγωνίζεσθαι .
Ευχαριστούμε τη διοργανώτρια αρχή της Ε.Π.Σ. Πιερίας , καθώς επίσης και την ομάδα της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ για την υποδειγματική κι άριστη φιλοξενία στους χώρους της Ένωσης στη Νέα Έφεσο .
Η σύνθεση του Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ Προ - τζούνιορ 2006 , όρθιοι από αριστερά προς δεξιά : Παπαδημητρίου Αστέρης , Μπουκλάς Βασίλης , Τοπάλης Γιώργος , προπονητής Αδαμόπουλος Ηλίας.
Καθιστοί από αριστερά προς δεξιά : Τζέλο Μάριος , Αποστολίδης Γιώργος , Παρούσης Γιάννης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.