Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

Δηλώσεις μετά τον αγώνα με τους Μαχητές Δόξας Πεύκων

Στέλιος Χατζηιωάννου : « Ευχαριστούμε τον κόσμο για την στήριξη του , μας δίνει ώθηση ακόμη και όταν τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά αγωνιστικά »

Λευτέρης Χατζηκυριακίδης : « Νικητής αναδείχτηκε αυτός που έδειξε μεγαλύτερη αποφασιστικότητα στο τέλος του παιχνιδιού »

Μετά τον αγώνα του Πιερικού Αρχελάου με τους Μαχητές Δόξας Πεύκων που έγινε στην Κατερίνη για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος μπάσκετ της Β εθνικής κατηγορίας , ο προπονητής του Πιερικού Αρχελάου Στέλιος Χατζηιωάννου και ο προπονητής της φιλοξενούμενης ομάδας Λευτέρης Χατζηκυριακίδης , στην ιστοσελίδα του συλλόγου www . pierikosbc.gr έκαναν τις παρακάτω δηλώσεις :

Στέλιος Χατζηιωάννου - προπονητής Πιερικού Αρχελάου : « Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από τη νίκη και από την εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου . Είναι αλήθεια ότι στο δεύτερο δεκάλεπτο παίξαμε άσχημα , αλλά είχαμε την ικανότητα να αντιδράσουμε και να καλύψουμε την εις βάρος μας διαφορά . Είναι πολύ σημαντικό που διατηρήσαμε το αήττητο της έδρας , απέναντι μάλιστα σε μια πραγματική ομάδα . Ευχαριστούμε τον κόσμο για την στήριξη του , μας δίνει ώθηση ακόμη και όταν τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά αγωνιστικά » .

Λευτέρης Χατζηκυριακίδης - προπονητής Δόξας Πεύκων : « Ήταν ένα κλασικό παιχνίδι Β ' εθνικής όπου νικητής αναδείχτηκε αυτός που έδειξε μεγαλύτερη αποφασιστικότητα στο τέλος του παιχνιδιού . Συγχαρητήρια στην ομάδα του Πιερικού Αρχελάου και εύχομαι καλή συνέχεια . Επίσης εύχομαι σε όλους καλά Χριστούγεννα και καλή χρόνια με υγεία » .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.