Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

"Μήλον της Έριδος" ο Α. Δαλαμήτρας!

Στην U20 του Πάοκ, έχουν ξεκινήσει ήδη τις πρώτες επαφές και συζητήσεις με ποδοσφαιριστές που μπορούν να ενισχύσουν το ρόστερ της , αλλά και να αποτελέσουν τα μελλοντικά αστέρια της πρώτης ομάδας ... Ένας από αυτούς είναι και ο αρχηγός της U20 του Πιερικού , ο Αποστόλης Δαλαμήτρας , ο οποίος το καλοκαίρι είχε συμμετάσχει και στην προετοιμασία της ομάδας Νέων του Πάοκ το καλοκαίρι στα 3-5 Πηγάδια της Βέροιας . Ο 17χρονος ποδοσφαιριστής είχε αφήσει άριστες εντυπώσεις με τον Βλάνταν Ίβιτς να ζητάει την απόκτηση του . Ωστόσο , ο Πιερικός αρνήθηκε την μετακίνηση του παίκτη στον Πάοκ .

Ο λόγος ; Η πολιτική που έχουν οι άνθρωποι της ομάδας του Πιερικού . Δηλαδή όλα τα ταλέντα που διαθέτει η ομάδα να κάνουν πρώτα μερικές συμμετοχές με την αντρική ομάδα , έτσι ώστε να διαπιστωθούν οι δυνατότητες τους . Βέβαια , οι άνθρωποι των « ασπρόμαυρων » είχαν δει πολύ ζεστά την απόκτηση του Δαλαμήτρα ... Ακριβώς για αυτό το λόγο το σκάουτινγκ συνεχίστηκε και .. συνεχίζεται από πλευράς Πάοκ , καθώς ο νεαρός είναι ένας ποδοσφαιριστής που διαθέτει οργανωτικές ικανότητες , αλλά και ατομικές , αφού διαθέτει πολύ καλή τεχνική κατάρτιση .
Όμως , ο Δικέφαλος για ακόμα μια φορά δεν παίζει μόνος του , καθώς και άλλες ελληνικές ομάδες έχουν στο μπλοκάκι τους γραμμένο το όνομα του αρχηγού του Πιερικού .
Στον Ίβιτς άρεσε , ο Πάοκ τον κοιτάει... Άραγε αυτή τη φορά ... θα γίνει ο γάμος ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.