Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

H συνέντευξη τύπου του αγώνα Πιερικός-Κασσιόπη 0-2

Μιχάλης Γρηγορίου ( προπονητής Κέρκυρας ) : « Χρόνια πολλά σε όλους και Καλά Χριστούγεννα με υγεία και ειρήνη σε όλο τον κόσμο . Ο Πιερικός σήμερα μπήκε πιο δυνατά και στο πρώτο εικοσάλεπτο φανέρωσε περισσότερη διάθεση στον αγωνιστικό χώρο , μας πίεσε , και χαθήκανε ευκαιρίες εκατέρωθεν . Θα μπορούσε να προηγηθεί , ωστόσο μετά το 20 ' πήραμε τα ηνία της αναμέτρησης , χάσαμε κι εμείς ευκαιρίες να σκοράρουμε , και μάλιστα πιο κλασικές . Στο β ' μέρος το σκηνικό δε διαφοροποιήθηκε στα πρώτα λεπτά , με τον Πιερικό να πιέζει για 10-15 λεπτά και να προσπαθεί να πετύχει γκολ . Από εκεί και πέρα ​​η Κέρκυρα είχε τον έλεγχο του αγώνα , κάναμε αρκετές ευκαιρίες , είχαμε τετ α τετ , πετύχαμε δυο γκολ και αυτό που κρατάμε είναι η νίκη . Θέλαμε να κλείσουμε επιτυχημένα τον πρώτο γύρο και το 2013 και τα καταφέραμε . Τώρα θα έχουμε την ευκαιρία να ξεκουραστούμε και να προετοιμαστούμε για τη δεύτερη ευθεία του πρωταθλήματος , και τα πλέι οφ . Θεωρώ ότι η νίκη μας είναι δίκαιη . Εύχομαι στο φίλο Νίκο Θεοδοσιάδη και στον Πιερικό ό , τι καλύτερο . Παρά τα όποια προβλήματα έχει , ο Πιερικός είναι ιστορική ομάδα , με πολλά χρόνια στην κατηγορία και εύχομαι να εκπληρώσει τους στόχους της " .

Νίκος Θεοδοσιάδης ( προπονητής Πιερικού ) : « Θέλαμε να κλείσουμε θετικά τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος και το 2013 και μέχρι το 60 ' ήμασταν πολύ καλοί και ανταγωνιστικοί . Κάναμε φάσεις , πιέσαμε τον αντίπαλο , όμως σε μια στιγμή αδράνειάς μας , μίλησε η κλάση των παικτών της Κέρκυρας , μεσοεπιθετικά και δεχτήκαμε το γκολ . Στη συνέχεια το παιχνίδι δυσκόλεψε για μας , ρισκάραμε για να ισοφαρίσουμε αλλά δε τα καταφέραμε . Η Κέρκυρα έκανε κι άλλες φάσεις μετα το 0-1 και θα μπορούσε να πετύχει κι άλλα γκολ . Η χρονιά κλείνει με ήττα για μας , παρόλα αυτά θέλω να συγχαρώ τους ποδοσφαιριστές μου για τη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλουν . Είμαι υπερήφανος για αυτά τα παιδιά , το βιώνω στις προπονήσεις . Έρχεται περίοδος εορτών που θα μας βοηθήσει να ανασυγκροτηθούμε , να κοιτάξουμε πως μπορούμε να ενισχύσουμε την ομάδα για να μπορέσουμε να κοιτάξουμε το μέλλον με αισιοδοξία . Δε θα πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι , πρέπει να το έχουμε σηκωμένο και να προχωρήσουμε . Εύχομαι στο Μιχάλη Γρηγορίου και στην Κέρκυρα να εκπληρώσουν το στόχο της ανόδου , ​​είναι πολύ εφικτός και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουν . Χρόνια πολλά και καλές γιορτές σε όλους με υγεία και αγάπη " .

Νίκος Γυφτοκώστας ( ποδοσφαιριστής Κέρκυρας ) : « Δουλέψαμε πολύ καλά όλη την εβδομάδα για να κλείσουμε επιτυχημένα τις υποχρεώσεις μας στον πρώτο γύρο . Μπήκαμε καλά στο α ' μέρος όπου είχαμε αρκετές ευκαιρίες για να σκοράρουμε , όπως έγινε και στο β ' μέρος , όταν και ανοίξαμε το σκορ . Μετά το 0-1 το παιχνίδι έγινε πιο εύκολο για μας και αν ήμασταν πιο σοβαροί στην τελική προσπάθεια το σκορ θα μπορούσε να πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις " .

Γιώργος Τσιρλίδης ( ποδοσφαιριστής Πιερικού ) : « Ήταν ένα κομβικό παιχνίδι για μας , στην τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου , θέλαμε ένα καλό αποτέλεσμα . Στο πρώτο μέρος μπήκαμε δυνατά και δείξαμε ποιος είναι ο Πιερικός . Είχαμε φάσεις για να σκοράρουμε κι αν τα καταφέρναμε θα μπορούσε να μπει το παιχνίδι σε άλλη τροχιά . Δυστυχώς όμως τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως έπρεπε , η Κέρκυρα έδειξε την κλάση της και την εμπειρία της και πήρε τη νίκη . Βέβαια , ίσως τα πράγματα να ήταν διαφορετικά , αν δινόταν το καθαρό πέναλτι που έγινε στο Σίμο Παπαδόπουλο " .
Ρεπορτάζ: Δ. Πάππας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.