Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

Πιερικός Αρχέλαος - Νίκη Βόλου, την Κυριακή στον Σιδηροδρομικό Σταθμό

Από τη χθεσινή προπόνηση του Πιερικού Αρχελάου
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Β ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Την Κυριακή στην Κατερίνη στις 5 μμ

Τη Νίκη Βόλου φιλοξενεί αυτή την Κυριακή ο Πιερικός Αρχέλαος και είναι παιχνίδι για τη 8η αγωνιστική .

Και ο συγκεκριμένος αγώνας έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον , αφού οι δύο νίκες που έκαναν στο φετινό πρωτάθλημα οι Βολιώτες , ήταν εκτός έδρας .

Οι φίλαθλοι της Κατερίνης θα δώσουν και πάλι το δυναμικό τους παρόν , όπως άλλωστε σε όλα τα παιχνίδια .

Διαιτητές ορίσθηκαν οι κ.κ. Δεληγιαννίδης και Μοσχότογλου και κομισάριος ο κ . Νίκος Βάτσιος .

Για τον αγώνα ο Χρήστος Ξηρομερίτης , βοηθός προπονητή , δήλωσε : « Ο Νοέμβριος ήταν μήνας καλών εμφανίσεων για την ομάδα μας και για αυτό θέλαμε και μια εκτός έδρας νίκη . Δεν τα καταφέραμε ούτε την προηγούμενη Κυριακή , παρά το γεγονός ότι είχαμε απουσίες όλη την εβδομάδα , αλλά και τον σοβαρό τραυματισμό του Τσαϊιτουρίδη . Έτσι , μπροστά μας έχουμε και πάλι το " πρέπει " της εντός έδρας νίκης που θα μας κρατήσει μακριά από περιπέτειες και θα μας δώσει ακόμα περισσότερη αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια . Η Νίκη Βόλου είναι μια έμπειρη ομάδα και θέλει ιδιαίτερη προσοχή , αφού τις δύο νίκες της στο πρωτάθλημα τις έχει κάνει εκτός έδρας . Διαβάζουμε όλη την εβδομάδα το παιχνίδι τους και δουλεύουμε πάνω στο τακτικό πλάνο που σχεδιάσαμε για την Κυριακή . Κλείνοντας , θέλω να ευχηθώ στον Φάνη Τσαϊτουρίδη καλή ανάρρωση και ευελπιστούμε όλοι στην ομάδα να τον έχουμε σύντομα κοντά μας " .

* Και για τον αγώνα αυτό θα υπάρχουν οι θέσεις VIP στις οποίες θα καθίσουν 10 φίλαθλοι που έκαναν , like στο facebook .
* Πριν την έναρξη του παιχνιδιού θα γίνει φιλικός αγώνας ομάδων των ακαδημιών .
* Και την Κυριακή θα γίνουν διαγωνιστικά παιχνίδια και οι νικητές θα πάρουν από μία μπάλα και έναν σάκο .
* Στον πάγκο της ανδρικής ομάδας στον αγώνα με τη Νίκη Βόλου αυτή τη φορά κληρώθηκε να είναι ο αθλητής της ακαδημίας Πάνος Κοπατζίδης .
* Τέλος , οι μικροί αθλητές του τμήματος που προπονεί η Σέβη Αβουρδιάδου πήγαν στο κλειστό γυμναστήριο από ένα στολίδι και με περισσή χαρά δημιούργησαν ένα πολύ ωραίο εορταστικό κλίμα με το χριστουγεννιάτικο δέντρο που στόλισαν . Το κλίμα αυτό και τη χαρά , τα έχουμε όλοι μας ανάγκη . Και οι παιδικές και αθώες αυτές ψυχές , με την καλοσύνη τους και τον αυθορμητισμό τους , τα δίνουν απλόχερα .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.