Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

1η αγωνιστική ΕΣΠΕΜ Volley Ανδρών: Απόλλων Καλυβίων - Πιερικός 0-3 (Photos)


ΝΙΚΗΣΑΝ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΗΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΥΒΙΩΝ - Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ 0-3
( 20-25 , 8-25 , 14-25 )

Με το " δεξί " ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους οι άνδρες του Πιερικού , καθώς νίκησαν το ντέρμπι μέσα στα Καλύβια την τοπική ομάδα με 3-0 εύκολα .

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Πιερικού με εξαίρεση στην αρχή του αγώνα , όπου μπήκε λίγο μουδιασμένα , κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο , έδειξε στοιχεία πολύ σοβαρής και πειθαρχημένης ομάδας που ξέρει τι θέλει μέσα στο γήπεδο και ξέρει πως να το πετύχει , έδειξε μια ομάδα ικανή να διεκδικήσει το πρωτάθλημα και την άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία .

Στο 1ο σετ η ομάδα του Πιερικού μπήκε μουδιασμένη στο παιχνίδι , με πολλά λάθη στο σερβίς και το μπλοκ , με αποτέλεσμα το παιχνίδι να πηγαίνει πόντο - πόντο . Όμως , μετά τον 15ο πόντο οι άνδρες του Πιερικού ανέβασαν την απόδοσή τους , πήραν διαφορά στο σκορ και τελικά κέρδισαν το 1ο σετ με 25-20 , βάζοντας τις βάσεις για τα επόμενα σετ .

Στο 2ο σετ , υπήρχε στο γήπεδο μόνο η ομάδα του Πιερικού , που κυριάρχησε στο παιχνίδι και όπως δείχνει και το σκορ , δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίστασης και αντίδρασης στην ομάδα του Απόλλωνα με αποτέλεσμα να πάρουν οι παίκτες του Πιερικού και το 2o σετ πολύ εύκολα με 25-8 , βάζοντας τις βάσεις για την τελική επικράτηση και μια μεγάλη νίκη . Σε αυτό το σετ η ομάδα του Πιερικού δίδαξε βόλεϊ , καθώς με άριστη τακτική στο παιχνίδι και με άριστη λειτουργία σε όλες τις γραμμές και ζώνες , έδειξε ποιος θα είναι το " αφεντικό " στο παιχνίδι .

Στο 3ο σετ η ομάδα του Πιερικού ξεκίνησε και πάλι δυνατά το σετ , παίρνοντας διαφορά που σιγά - σιγά την άνοιγε , με συνέπεια να κερδίσει και αυτό το σετ εύκολα με 25-14 και το παιχνίδι με 3-0 σετ παίρνοντας έτσι το 1ο ντέρμπι της χρονιάς και ξεκινώντας έτσι με το " δεξί " τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα .
       
Η ομάδα βόλεϊ του Πιερικού συνεχίζει την επιτυχημένη και εκπληκτική της πορεία , όχι μόνο στα γυναικεία τμήματα όπου έχει σαρώσει τα πάντα στο πέρασμά της , αλλά και στο ανδρικό τμήμα βάζοντας ψηλά τον πήχη και στα ανδρικά τμήματα , δείχνοντας την άριστη δουλειά που γίνεται τόσο από τους προπονητές , όσο και από την διοίκηση σε όλους τους τομείς και σε όλα τα επίπεδα , δείχνοντας μια ομάδα πρότυπο .

Το βαρύ όνομα του Πιερικού δεν αφήνει περιθώρια για άλλα πράγματα και καταστάσεις , παρά μόνο την παραμονή στην κορυφή και στις μεγάλες επιτυχίες .
           
Η σύνθεση (Σαρρής) : Σαμαλής , Γερομιχαλός , Χρυσικός , Πάπας , Καραγιάννης , Γιαντσίδης Απ. , Καλιακός , Ξενίδης , Αλεξίου , Γιαντσίδης Δ ..

Βαθμολογία:

α/α
ΟμάδαΑγώνεςΝ3Ν2Η1Η0Μηδεν.ΣΕΤΒαθμοί
1ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 1-3-03 
2ΠΑΣ ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ 1-3-0
3 ΦΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΚΥΔΡΑΣ-3-0
4ΓΣ ΚΟΖΑΝΗΣ11000-3-03
5ΜΠΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΥΒΙΩΝ-0-3
6 ΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ-0-3
7 ΕΔΕΣΣΑΪΚΗ  ΓΕ-0-3
8 ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ-0-3
9ΑΠΣ ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ      --

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.