Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Volley: Συνεχίζουν ακάθεκτες την απίστευτη πορεία τους οι Κορασίδες του Πιερικού!

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ - Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ 0-3
( 16-25 , 15-25 , 14-25 )

Ασταμάτητες παραμένουν οι κορασίδες του Πιερικού , καθώς κέρδισαν και μέσα στην Βέροια την ομάδα του Ποσειδώνα με 3-0 σετ , εξασφαλίζοντας την 1η θέση 5 αγωνιστικές πριν την λήξη του πρωταθλήματος με απόλυτο ρεκόρ 8 στις 8 νίκες και 24-0 σετ .

Είναι η μοναδική ομάδα και από τους τρεις ομίλους όλης της Μακεδονίας που δεν έχει χάσει ούτε σετ , διευρύνοντας έτσι το απίστευτο και μοναδικό ρεκόρ να παραμένει για 4η χρονιά αήττητη , έχοντας ήδη κατακτήσει 4 πρωταθλήματα και οδεύοντας για το 5ο πρωτάθλημα δημιουργώντας ένα ακατάρριπτο ρεκόρ .

Οι παίκτριες του Πιερικού διδάσκουν εδώ και 4 χρόνια πως παίζεται το βόλεϊ σε υψηλό επίπεδο σε μικρή ηλικία . Έχουν δημιουργήσει μια ομάδα μοντέλο , που είναι σχεδόν αδύνατο να παρουσιαστεί άλλη και να κάνει τα απίστευτα κατορθώματα των κοριτσιών του Πιερικού .

Παρά τα διάφορα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπισε η ομάδα του Πιερικού , έδειξε ότι τα κορίτσια έχουν καρδιά πρωταθλητή και δύσκολα θα βρεθεί αντίπαλος που θα μπορούσε να τους κερδίσει . Το εντυπωσιακό σερί έχει φτάσει τις 70 νίκες !

Η ανωτερότητα αυτής της ομάδας έχει την καθολική αποδοχή , μιλώντας όλοι με κολακευτικά λόγια .

Στο παιχνίδι της Βέροιας τα κορίτσια του Πιερικού δεν άφησαν περιθώρια αντίστασης σε κανένα σημείο του αγώνα , και έδειξαν από την αρχή ότι ήρθαν για να πάρουν μια εύκολη και καθαρή νίκη απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο .

Έτσι και στα τρία σετ η ομάδα του Πιερικού έμπαινε δυνατά στο παιχνίδι , έπαιρνε διαφορά στο σκορ την οποία κρατούσε ως το τέλος κερδίζοντας έτσι εύκολα και τα τρία σετ .

Με την νίκη αυτή , εξασφάλισε την 1η θέση πολύ πριν τη λήξη του πρωταθλήματος και μάλιστα με τον πιο πειστικό τρόπο έχοντας το απόλυτο τόσο σε νίκες όσο και σε σετ , κλείνοντας τα στόματα μερικών άπιστων " Θωμάδων " που τόλμησαν να αμφισβητήσουν την ποιότητα της ομάδας του Πιερικού .

Ο Πιερικός συνεπής στην μεγάλη του ιστορία και στο βαρύ όνομα , συνεχίζει με εντυπωσιακό τρόπο την πορεία του δείχνοντας με την άριστη οργάνωση σε όλους τους τομείς και σε όλα τα επίπεδα , σε αγωνιστικό και σε διοικητικό επίπεδο την κυρίαρχη θέση στο χώρο του βόλεϊ και ότι έχει βάλει τις βάσεις για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες .

Η σύνθεση ( Σαρρής ) : Τσιουτσιούλη , Γκουτζαμάνη , Μπατσίλα , Καραφουλίδου , ​​Θεοδώρου , Γκόλτσιου , Παπαδημητρίου , Καλαμάρα .

Η βαθμολογία :

1 ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 16
2 ΜΑΣ ΝΙΚΗ ΑΙΓΙΝΙΟΥ 12
3 ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 12
4 ΑΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ 12
5 ΑΣ ΠΑΝΘΕΟΝ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ 11
6 ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ 9
7 ΓΑΣ ΜΕΛΙΚΗΣ 6

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.