Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

Η ακαδημία μπάσκετ του Πιερικού Αρχελάου στη Λάρισα

Στο τουρνουά « ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ »

Και φέτος συμμετείχε η ακαδημία μπάσκετ του Πιερικού Αρχελάου στο 5ο Διεθνές Τουρνουά " Σπάρτακος " που έγινε με εξαιρετική επιτυχία στη Λάρισα .

Πραγματοποιήθηκε από 26 έως 29 Δεκεμβρίου και η παιδική ομάδα της Κατερίνης , που αποτελούνταν από αθλητές που γεννήθηκαν τα έτη 1998 και 1999 , πήρε την 5η θέση μετά από τους παρακάτω αγώνες με ελληνικές και σέρβικες ομάδες :

ΑΕΛ - Πιερικός Αρχέλαος 69-62 , Πανιώνιος - Πιερικός Αρχέλαος 64-60 , Teleunicom BAC - Πιερικός Αρχέλαος 53-57 και Cerak Βελιγραδίου - Πιερικός Αρχέλος 55-77 .

Η τελική κατάταξη του τουρνουά :

1 . Triple Crown
2 . Πανιώνιος
3 . ΑΕΛ
4.  Σπάρτακος Λάρισας
5.  Πιερικός Αρχέλαος
6 . Cerak
7 . Teleunicom BAC
8 . Ακαδημία Hoop

Στην αποστολή του Πιερικού Αρχελάου πήραν μέρος οι : Ζησόπουλος Π , Μπούσμπουρας , Βαβατσιούλας , Παρμακσίδης , Ξυγωνάκης , Ταρενίδης , Σαχινίδης , Στεφόπουλος , Ζορμπάς , Τσιλιγγαρίδης , Κατσαβός , Κατωνίδης και ο προπονητής Χατζηιωάννου Στέλιος . .

● Μια ακόμη αποστολή του Πιερικού Αρχελάου βρίσκεται ήδη στην Κομοτηνή , όπου παίρνει μέρος σε τουρνουά που διοργανώνεται από την τοπική Αθλητική Ένωση με μεγάλη συμμετοχή . Επικεφαλής της ομάδας είναι ο προπονητής Βασίλης Τσερνισώφ .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.