Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

Κ. Ιασωνίδης: "Τους πίστεψα αλλά με απογοήτευσαν"


Σε ραδιοφωνικό σταθμό (Arena FM) μίλησε ο Κώστας Ιασωνίδης που αποχώρησε από τον Πιερικό :

" Δε θέλω να πω κάτι συγκεκριμένο . Ήμουν από τους πρώτους που δήλωσα ότι θέλω να φύγω από τον Πιερικό γιατί τα πράγματα δεν ήταν έτσι όπως τα περίμενα . Το οικονομικό ήταν μεγάλο πρόβλημα .
Ήξερα ότι υπάρχουν προβλήματα στην ομάδα αλλά τους πίστεψα ότι θα κάνουμε κάτι καλό φέτος γι αυτό και πήγα . Δυστυχώς τα πράγματα δεν ήταν έτσι και έχουν πλέον δημιουργηθεί προβλήματα και με άλλους ποδοσφαιριστές . Η υπομονή μας εξαντλήθηκε γιατί το πρόβλημα ήταν πολύ έντονο και έβγαινε και στον αγωνιστικό χώρο . Υπήρχε πολύ μουρμούρα όλη την εβδομάδα και κάναμε τα πάντα για να το ξεχάσουμε τουλάχιστον όταν μπαίναμε μέσα στο γήπεδο . Τους πίστεψα πολύ το καλοκαίρι αλλά τελικά δεν ήταν έτσι και με κούρασε πολύ η όλη κατάσταση στην ομάδα . Το πρωτάθλημα στη Β' Εθνική γίνεται όλο και χειρότερο και δε ξέρω τι μπορεί να γίνει για να αλλάξουν τα πράγματα . Δε πρέπει βέβαια να βάζουμε όλες τις ομάδες στο ίδιο καζάνι , καθώς υπάρχουν και σύλλογοι οι οποίοι φέρονται καλά στους ποδοσφαιριστές τους και τους πληρώνουν κανονικά . "

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.