Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Προσφυγή και ο Τ. Δαλαμήτρας στον Πιερικό


Προσφυγή κατάθεσε για να μείνει ελεύθερος ο Τόλης Δαλαμήτρας από τον Πιερικό . Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες , ο νεαρός ποδοσφαιριστής που το καλοκαίρι απασχόλησε ομάδες της Θεσσαλονίκης μεταξύ αυτών και τον Πάοκ , δεν πήρε φέτος χρόνο συμμετοχής σε κάποιο παιχνίδι με τη φανέλα της ομάδας της Πιερίας , πλην ...αυτών με την ομάδα Νέων . Ίσως αυτός να αποτέλεσε και έναν από τους λόγους που έσπρωξαν τον ταλαντούχο νεαρό παίκτη στην απόφαση του αυτή , ώστε να αποκτήσει το δικαίωμα να αποχωρίσει από τον Πιερικό . Μεταξύ άλλων από τον κύκλο των ανθρώπων του ποδοσφαιριστή , διέρρευσε ότι δε τηρήθηκε τίποτε απολύτως από τα συμφωνηθέντα ( σπίτι - φαγητό κλπ ) και ο παίκτης εκτός από την ελευθερία του , ζητάει και την καταβολή όλης της διάρκειας του συμβολαίου του ( μέχρι τέλος σαιζόν 2016 ) που κοστολογείται στα 21.000 ευρώ .

Σύμφωνα με βέβαιες πληροφορίες μας , ο ποδοσφαιριστής Δαλαμήτρας δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής στο επαγγελματικό πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής γιατί η ΠΑΕ Πιερικός δεν κατέθεσε το υπογραμμένο επαγγελματικό συμβόλαιο και δεν εκδόθηκε δελτίο στην ΠΑΕ , κάτι που εξόργισε το περιβάλλον ποδοσφαιριστή όταν το πληροφορήθηκε . Επίσης σε όλα αυτά υπήρχε και η αρχική πικρία που όταν ο Πάοκ ζήτησε να τον εντάξει στην U20 , υπήρξε άρνηση από την ομάδα του Πιερικού , και σύμφωνα με το περιβάλλον του παίκτη , αυτή η κίνηση της ΠΑΕ Πιερικός του στέρησε η δυνατότητα να ξεκινήσει μία διαφορετική ποδοσφαιρική καριέρα .

Ρεπορτάζ: Μ. Πεΐδης, Δ. Καλαϊτζής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.