Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Δόξα Λευκάδας - Πιερικός Αρχέλαος, την Κυριακή στη Λευκάδα

Από τη χθεσινή προπόνηση του Πιερικού Αρχελάου
Για την όμορφη Λευκάδα θα ταξιδέψει το μεσημέρι του Σαββάτου η αποστολή του Πιερικού Αρχελάου , όπου την Κυριακή στις 5 μμ στο κλειστό γυμναστήριο της πρωτεύουσας του νησιού θα αντιμετωπίσει την τοπική Δόξα .

Ένα ακόμη παιχνίδι με εξαιρετικό ενδιαφέρον αφού η Λευκάδα " κυνηγάει " τις πρώτες θέσεις για την άνοδό της στην Α2 και την ομάδα της Κατερίνης να βρίσκεται σε μια ανοδική πορεία , γεγονός που καταμαρτυρείται από τις τελευταίες της εμφανίσεις .

Διαιτητές ορίσθηκαν οι κ.κ. Τσιαπλής και Παπανικολάου .

Για τον αγώνα οι καλαθοσφαιριστές Γιώργος Ασημάκης και Γιώργος Τσαλμπούρης δήλωσαν :

Γιώργος Ασημάκης : " Είναι ένα παιχνίδι εκτός έδρας με μια ομάδα που έχει παίκτες μεγάλης αξίας και με μεγάλη εμπειρία σε πιο ψηλές κατηγορίες . Από την πλευρά μας θα προετοιμαστούμε κατάλληλα , τα προβλήματά μας μειώνονται και σιγά - σιγά τα παιδιά που ήταν τραυματίες μπαίνουν στο γήπεδο . Βρισκόμαστε σε ανοδική πορεία και αυτό φαίνεται από τα αποτελέσματα και το μπάσκετ που παίζουμε . Ξέρουμε ότι είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι που αν κερδίσεις , κερδίζεις πολλά και αν χάσεις , χάνεις λίγα " .

Γιώργος Τσαλμπούρης : " Μετά από μια δύσκολη νίκη με τη Νίκη Βόλου , έρχεται ένα παιχνίδι πρόκληση , αυτό με τη Δόξα στη Λευκάδα . Η αποστολή μας είναι δύσκολη , αλλά ωστόσο πιστεύω πως με τις επιστροφές των τραυματιών και τη δουλειά στην προπόνηση θα είμαστε έτοιμοι την Κυριακή για να διεκδικήσουμε με αξιώσεις την πρώτη εκτός έδρας νίκη μας " .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.