Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

H συνέντευξη τύπου του αγώνα Πιερικός-Νίκη Βόλου 2-1

Νίκος Θεοδοσιάδης ( προπονητής Πιερικού ) : « Ξέραμε ότι είχαμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ποιοτική ομάδα που έχει τους καλύτερους παίκτες στην κατηγορία . Αντιπαρατάξαμε μία πολύ σωστή αγωνιστική συμπεριφορά . Ξέραμε ότι η Νίκη Βόλου αν έχει χώρους για να τους εκμεταλλευτεί θα δημιουργήσει προβλήματα . Τα παιδιά πίεσαν , έκλεψαν μπάλες , έτρεξαν και η νίκη ανήκει δικαιωματικά μόνο σε αυτούς . Είμαι υπερήφανος για αυτά τα παιδιά , γιατί είναι άψογοι επαγγελματίες και παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό . Αφιερώνουμε τη νίκη στον ποδοσφαιριστή μας , Τρύφωνα Κρουσταλέλη που έχει ένα σοβαρό τραυματισμό . Ο Πιερικός είναι μεγάλη ομάδα και μέσα από τα προβλήματα πιστεύω θα βγει κάτι καλό . Συγχαρητήρια στον κόσμο που ήρθε για ακόμα μία φορά και μας στήριξε . Αυτή η ομάδα έχει μέταλλο , έχει αξία , το έλεγα από τις πρώτες αγωνιστικές . Πιστεύω ότι η Νίκη θα είναι από τις ομάδες που θα διεκδικήσουν την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα " .

Παναγιώτης Τζαναβάρας ( προπονητής Νίκης Βόλου ) : « Νομίζω ότι δύο ήταν τα καθοριστικά σημεία στο παιχνίδι . Η αποβολή του Ισαάκ και το γρήγορο γκολ από τη στημένη φάση που δεχθήκαμε μετά από αυτή . Νομίζω ότι δεν είναι εύκολο να παίζει κανείς από τα πρώτο ημίχρονο με δέκα παίκτες . Είπαμε να κρατήσουμε το μηδέν τουλάχιστον στην άμυνα , αλλά δεχτήκαμε νωρίς το πρώτο γκολ που μας άλλαξε τα σχέδια . Έτσι ανοιχτήκαμε , με αποτέλεσμα να δεχθούμε πολλές κόντρα επιθέσεις και στη συνέχεια ήρθε το 2-0 που τελείωσε το παιχνίδι . Αν δεν γινόταν η αποβολή τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά στο δεύτερο ημίχρονο . Το ποδόσφαιρο έχει απρόβλεπτες καταστάσεις . Δεν το διαχειριστήκαμε καλά και ήμασταν άτυχοι σε κάποιες φάσεις . Η διαφορά μας από την Κασσιόπη είναι ξανά στους τέσσερις βαθμούς . Είναι πολύ νωρίς . Είμαστε σε δύσκολη φάση μετά από την ισοπαλία με τον Εθνικό Γαζώρου και τη σημερινή ήττα . Δεν πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι . Υπάρχουν όλα μέσα στο ποδόσφαιρο , συνεχίζουμε και πιστεύω ότι στο τέλος θα είμαστε αυτοί που θα πανηγυρίζουμε . Λυπάμαι πολύ που στεναχωρήσαμε τον κόσμο μας , αλλά στο ποδόσφαιρο όπως είπα υπάρχουν κι άλλοι παράγοντες . Δεν είναι δουλειά μου να μιλάω για αυτό , αλλά η ομάδα αξίζει να έχει περισσότερο σεβασμό . Από τους διαιτητές . Θεωρώ ότι ο κ . Παπαδόπουλος είναι εξαιρετικός διαιτητής , αλλά στο πρώτο ημίχρονο είδαμε πολλά πράγματα . Και οι διαιτητές όμως άνθρωποι είναι και κάνουν λάθη . Αργοπορήσαμε σε πολλές φάσεις και σε πάσες και σε σουτ . Αυτό με προβλημάτισε πάρα πολύ και είναι ένα θέμα που πρέπει να το συζητήσουμε και να το βελτιώσουμε " .

Δημήτρης Ζουλιώτης ( παίκτης Νίκης Βόλου ) : « Σήμερα ο αγώνας ήταν άνισος . Δεν γίνεται σε ένα τέτοιο βαρύ τερέν να δίνεται κόκκινη κάρτα στον ποδοσφαιριστή μας χωρίς να έχει κάνει ούτε ένα μαρκάρισμα . Όταν παίζεις στην έδρα του Πιερικού φυσικό είναι μετά να έχεις αντεπιθέσεις και προβλήματα . Θέλω μόνο να πω , να σέβονται τους ποδοσφαιριστές , όχι μόνο της Νίκης , αλλά όλους , τον ιδρώτα τους και την πίεση τους . Ότι και να πούμε για εμάς είναι ήττα και δεν υπάρχει δικαιολογία . Αυτό που πρέπει είναι να σκύψουμε το κεφάλι και να δουλέψουμε . Θέλω να καταδικάσω αυτά που έγιναν στο τέλος . Είμαστε επαγγελματίες και είναι πολύ άσχημο , να συμβαίνουν αυτά τα πράγματα " .

Ένταση στο φινάλε !

Ένταση μεταξύ παικτών των δυο ομάδων , σημειώθηκε στο φινάλε και μετά το γκολ που πέτυχε ο Τζιώρας . Τα πνεύματα είχαν αρχίσει να οξύνονται νωρίτερα , έπειτα από αντιδράσεις του Γέσιτς σε μαρκαρίσματα ποδοσφαιριστών του Πιερικού και στο τελικό σφύριγμα , απειλήθηκε γενική σύρραξη . Τελικά , τα πνεύματα ηρέμησαν με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων ...

Ρεπορτάζ: Δ. Πάππας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.