Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Ο Πιερικός Αρχέλαος στα Εκπαιδευτήρια «ΠΛΑΤΩΝ» (Photos)

Για μια ακόμη χρονιά ο Πιερικός Αρχέλαος επισκέφθηκε με αντιπροσωπεία καλαθοσφαιριστών , προπονητή και μελών του διοικητικού του συμβουλίου τα Εκπαιδευτήρια " ΠΛΑΤΩΝ " .

Αυτή τη φορά στις νεόδμητες εγκαταστάσεις του που είναι στη Γανόχωρα Πιερίας που αποτελούν ένα πραγματικό κόσμημα για την περιοχή μας τόσο από πλευράς αισθητικής , όσο και από πλευράς συνεισφοράς στο εκπαιδευτικό σύστημα της περιοχής μας .

Την ομάδα υποδέχθηκε η διευθύντρια του δημοτικού σχολείου κ . Κατερίνα Γερονάτσιου και ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής των Εκπαιδευτηρίων - και προπονητής της ανδρικής ομάδας - Στέλιος Χατζηιωάννου .

Το πολυπληθές ακροατήριο αποτελούσε ένας πολύ μεγάλος αριθμός μαθητών στους οποίους ο αντιπρόεδρος του ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος κ . Γιάννης Πόδας ευχήθηκε πρώτα καλή πρόοδο και μετά αναφέρθηκε στις δραστηριότητες του συλλόγου και στην προσφορά της ιστορικής ομάδας στα αθλητικά δρώμενα της Πιερίας .

Οι μαθητές και οι μαθήτριες που με την παρότρυνση των αθλητών Λάζαρου Πέτκου , Μάριου Σακελλαρίου και Θανάση Σκαμπραδώνη που είναι και μαθητής στα " ΠΛΑΤΩΝ " έπαιξαν στο ανοικτό γήπεδο των Εκπαιδευτηρίων πολύ μπάσκετ , ρωτούσαν για την καλαθοσφαίριση και συμμετείχαν σε μια κλήρωση που κέρδισαν μια μπάλα και ένα σακίδιο .

Ήταν για όλους ένα ευχάριστο πρωινό και για τον Πιερικό Αρχέλαο ακόμη πιο πολύ , γιατί όπως φάνηκε έκανε ακόμη περισσότερους φίλους που θα πλαισιώνουν τις δραστηριότητές του .

Για την επίσκεψη του Πιερικού Αρχελάου στα Εκπαιδευτήρια « ΠΛΑΤΩΝ » , ο ιδιοκτήτης τους κ . Ανέστης Παπαδόπουλος , εκπαιδευτικός και ο ίδιος , και η διευθύντρια του σχολείου δασκάλα κ . Κατερίνα Γερονάτσιου δήλωσαν :

Ανέστης Παπαδόπουλος - ιδιοκτήτης Εκπαιδευτηρίων « ΠΛΑΤΩΝ »: « Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που για μια ακόμη φορά φιλοξενούμε εδώ στο σχολείο μας τον Πιερικό Αρχέλαο . Είναι μια ομάδα , ένας πραγματικός οργανισμός που διαφημίζει την Πιερία στο πανελλήνιο τόσο με τις επιτυχίες του , όσο και με τον τρόπο που είναι οργανωμένος . Η κοινωνική του προσφορά είναι αναμφισβήτητη και εμείς είμαστε υποστηρικτές του . Αγαπάμε τον αθλητισμό , αγαπάμε το μπάσκετ και θα είμαστε πάντα δίπλα του » .

Κατερίνα Γερονάτσιου - διευθύντρια δημοτικού σχολείου : " Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τη διοίκηση του Πιερικού Αρχελάου και τους καλαθοσφαιριστές που επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις μας και το δημοτικό σχολείο μας . Η επίσκεψη αυτή δίνει μεγάλη χαρά στους μαθητές μας γιατί τα παιδιά αγαπούν τον αθλητισμό και ιδιαίτερα το μπάσκετ . Τώρα τελευταία έχουμε πολλά παιδιά στο σχολείο μας που ασχολούνται και εξωσχολικά με την καλαθοσφαίριση . Καλά είναι τα παιδιά να ασχολούνται με τέτοιες δραστηριότητες γιατί σίγουρα ξεφεύγουν από άλλες που δεν είναι και ότι καλύτερο . Τώρα που έρχονται και τα Χριστούγεννα , το πανηγυρικό αυτό κλίμα που δημιουργήθηκε από τη επίσκεψη των καλαθοσφαιριστών είναι ένας άριστος συνδυασμός και βέβαια νοιώθω μια μεγαλύτερη χαρά , αφού ένας από τους αθλητές του Πιερικού Αρχελάου που είναι σήμερα εδώ ήταν μαθητής μου " .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.