Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

ΣΦΚ Πιερικός: Εντυπωσιάζει το προπαιδικό τμήμα ποδοσφαίρου / Παρουσίαση της ομάδας (Photos)

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ 2001-02

ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ 2ο YOUTH TALENT CUP 2014

Αυλαία του πρώτου γύρου είχαμε το Σάββατο 12/07/2013 για το πρωτάθλημα της ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ όπου μετέχει το προπαιδικό τμήμα του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ στον 4ο Όμιλο , πραγματοποιώντας μια εντυπωσιακή πορεία έχοντας μέχρι τώρα στο ενεργητικό του 7 νίκες, 2 ισοπαλίες και μηδέν ήττες ( 7-2-0 ) διεκδικώντας με σιγουριά την πρόκριση στις 16 καλύτερες ομάδες της Θεσσαλονίκης .

Συνοπτικά τα αποτελέσματα :

Κένταυρος Καλοχωρίου - Πιερικός 0-2
Πιερικός - ακαδημία Ντίνου Κούη 5-0
Εθνικός Ευόσμου - Πιερικός 1-4
Πιερικός - Πρωτέας 2-1
Ελπίδες Ηλιούπολης - Πιερικός 0-0
Δόξα ελπίδος Ευόσμου - Πιερικός 2-2
Πιερικός - Α.Ε.Αμπελοκήπων 6-0
Μακεδών Ευόσμου - Πιερικός 0-5
Μακεδονικός - Πιερικός 1-4


ΕΠΣΜ : Βαθμολογίες Προπαίδων ( 7/12) :
4ος ΟΜΙΛΟΣ
• 1 Ελπίδες Ηλιούπολης 25
2 Πιερικός 23
• 3 Πρωτέας 18
• 4 Δόξα Ελπίδας 16
• 5 Μακεδονικός 15
• 6 Κένταυρος 13
• 7 Εθνικός Ευόσμου 10
• 8 ΑΕ Αμπελοκήπων 6
• 9 Μακεδόνας Ευόσμου 3
• 10 Ντίνος Κούης 3




Διακρίνονται από αριστερά
άνω : Γκατζούνης , Φουντουκίδης , Ελενίδης , Σεϊταρίδης , Κατσάρας , Μέγκας , Μυσιούδης , Κακάλης , Παπαθανασίου .

Από αριστερά κάτω : Γατσιός , Τολιάς , Γκουτζιούλης , Λαϊος , Αποστολίδης , Καμπερίδης , Τσέτσιλας .

Αποστολή στο τελευταίο αγώνα με τον Μακεδονικό .

Αήττητη λοιπόν μέχρι τώρα η ομάδα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ και με συντελεστή τερμάτων
30 υπέρ και 5 κατά , με μια επίθεση πολύ παραγωγική ( μ.ο. 3,3 τέρματα ανά αγώνα ) και άμυνα πραγματικά αδιαπέραστη ( μ.ο. 0,5 ανά αγώνα ) φιγουράρει στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας αφήνοντας πίσω της παραδοσιακές δυνάμεις της Θες / κης όπως ο Μακεδονικός και ο Πρωτέας ( πέρυσι έπαιξε στον τελικό της κατηγορίας με τον ΠΑΟΚ ) εκπροσωπώντας επάξια την Πιερία στο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Μακεδονίας .

Σοβαρή δουλειά λοιπόν γίνεται καθημερινά στα τμήματα υποδομής του ΠΙΕΡΙΚΟΥ όπου αθόρυβα , μεθοδικά και χωρίς τυμπανοκρουσίες , προπονούνται αθλούνται διασκεδάζουν και βελτιώνονται οι αθλητές της ακαδημίας .

Ας γνωρίσουμε όμως και τους πρωταγωνιστές της ομάδος του προπαιδικού με πρώτον φυσικά τον τερματοφύλακα της Σειταριδη Χρήστο ο οποίος παρά το νεαρό της ηλικίας του ( 2002 ) εντυπωσιάζει με την σταθερότητα στις επεμβάσεις του , δείγμα της δουλειάς που γίνεται από τον προπονητή τερματοφυλάκων Παπαδημητρίου Αντώνιο .

Στο κέντρο της άμυνας δεσπόζει με την παρουσία του ο Μπουκλάς Ευάγγελος συνεπικουρούμενος από τον μικρό Ελενίδη Κων / νο , συνθέτοντας ένα πολύ καλό αμυντικό δίδυμο .
Στα άκρα της άμυνας ο σκληροτράχηλος Μυσιούδης Αλέξανδρος , με τον « πληθωρικό » Λαϊο Χαράλαμπο .

Στο χώρο του κέντρου τα δυο « μηχανάκια » της ομάδος Κατσάρας Στέφανος και Γκατζούνης Κων / νος , διακρίνονται για την πολύ καλή τους φυσική κατάσταση την καλή τους τεχνική , το ήθος τους με σημαντική βοήθεια τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά βοηθώντας και στο σκοράρισμα .

Ο τρίτος της παρέας ακούει στο όνομα Φουντουκίδης Παναγιώτης είναι το μυαλό της ομάδος , ξεχωρίζει για την ωριμότητα στο παιχνίδι του αλλά και την έφεση στο σκοράρισμα καθώς αγωνίζεται με επιτυχία και ως επιθετικός .

Στην κορυφή της επίθεσης αγωνίζεται ο άτυχος Σκαμαγκας Δημήτριος καθώς έχασε το μισό του πρώτου γύρου λόγο τραυματισμού , περισσότερο ώριμος φέτος με ομαδικότητα στο παιχνίδι του , φυσική δύναμη και έφεση στο σκοράρισμα .

Τα άκρα της επίθεσης καλύπτονται εκ περιτροπής από τους τρεις μικρούς ( 2002 ) και ταλαντούχους Παπαθανασίου Δημήτριο , Τσέτσιλα Αθανάσιο , Καμπερίδη Θεόδωρο , οι οποίοι όχι μόνο έχουν κερδίσει χρόνο συμμετοχής αλλά έχουν πετύχει και σημαντικά τέρματα σε δύσκολους αγώνες ξεδιπλώνοντας συνέχεια το πλούσιο ταλέντο που διαθέτουν .

Σημαντική η βοήθεια των Τολιά Θεοφύλακτου , Γκουτζιούλη Κων / νου , Βασιλάκη Ηλία , Κοντσέ Στέφανου , με πολύ χρόνο συμμετοχής στα παιχνίδια προσφέροντας λύσεις σε όποια θέση τους ζητηθεί από τον προπονητή τους συνεισφέροντας και αυτοί στο σκοράρισμα .
Τέλος την ομάδα πλαισιώνουν οι Αποστολίδης Ευστάθιος , Γατσιός Νικόλαος, Κακαλης Βασίλειος , Μέγκας Θεόδωρος οι οποίοι έχοντας αρκετό χρόνο συμμετοχής σε κάθε αγώνα αποκομίζουν σπουδαίες εμπειρίες και παραστάσεις από ένα δύσκολο πρωτάθλημα .

Μαεστρική διαχείριση του ανθρωπινού δυναμικού από το προπονητή του τμήματος Κραγιόπουλο Κων / νο δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε όλα τα παιδιά , σε κάθε παιχνίδι ανεξαρτήτου αντιπάλου , με εναλλαγή θέσεων μέσα στο γήπεδο για μια πιο σφαιρική και πολυδιάστατη προπόνηση - αντίληψη του ποδόσφαιρου , με γνώμονα την εφαρμογή , μέσα στο γήπεδο , όλων των στοιχείων ( τεχνικών και τακτικών ) που δουλεύονται καθημερινά στις προπονήσεις , καθώς και την διαρκή βελτίωση των αθλητών την σταθερή απόδοση αλλά εξίσου πολύ σημαντικό την δημιουργία καλού κλίματος στην ομάδα , με βάση το ευ αγωνίζεσθε , το σεβασμό σε όλους τους εμπλεκομένους φορείς του αθλήματος ( διαιτητές , προπονητές , αντιπάλους ) και φυσικά τέλος την ευχαρίστηση και την διασκέδαση του να παίζεις ποδόσφαιρο .

Άξιος αρωγός και συμπαραστάτης στην προσπάθεια αυτή , η έφορος του τμήματος Δασκαλοπούλου Χριστίνα η οποία δηλώνει παρών σε όλες τις εκδηλώσεις της ομάδας ( αγώνες , προπονήσεις ) δίνοντας καθημερινά λύσεις σε οποία προβλήματα παρουσιαστούν .

ΣΦΚ Πιερικός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.