Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

Κύπελλο Ελλάδος Γυναικών Volley: Πρόκριση στην επόμενη φάση για τον Πιερικό!

ΕΛΑΣΣΟΝΑ - Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ 0-3 ( 22-25 , 21-25 , 24-26 )

Νέα νίκη πέτυχαν οι γυναίκες του Πιερικού στο θεσμό του κυπέλλου Ελλάδος , όπου κέρδισαν μέσα στην Ελασσόνα την τοπική ομάδα με 3-0 σετ δείχνοντας ένα μέρος των τεράστιων δυνατοτήτων που έχει η ομάδα .

Να σημειωθεί ότι η ομάδα της Ελασσόνας την προηγούμενη χρονιά αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας , έχοντας έτσι την εμπειρία τέτοιων παιχνιδιών .

Τα κορίτσια του Πιερικού δεν επηρεάστηκαν από το γεγονός αυτό , ούτε από την δύσκολη οδική διαδρομή και παίζοντας όσο χρειάστηκε κέρδισαν και την ομάδα της Ελασσόνας και περιμένουν την επόμενη κλήρωση του κυπέλλου που θα αντιμετωπίσουν ομάδα της Α2 Εθνικής κατηγορίας , και μάλιστα ομάδα που πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα .

Στο 1ο σετ τα κορίτσια του Πιερικού ξεκίνησαν αρκετά καλά το παιχνίδι , είχαν μια μικρή διαφορά στο σκορ και παρότι αγωνίζονταν με διαφορετικό σύστημα , η ομάδα στεκόταν αρκετά καλά .

Η ομάδα της Ελασσόνας κάνοντας ένα μικρό σερί ισοφάρισαν σε 21-21 . Στο σημείο αυτό η είσοδος της βασικής πασαδόρου Τσιουτσιούλη έγειρε τον πλάστιγγα υπέρ της ομάδας του Πιερικού που κέρδισε με το σετ 25-22 .

Στο 2ο σετ η ομάδα του Πιερικού πήρε διαφορά στο σκορ από την αρχή , την οποία κράτησε και διατήρησε ως το τέλος του σετ κερδίζοντας το εύκολα με 25-21 κάνοντας το 2-0 σετ και βάζοντας έτσι τις βάσεις για την τελική επικράτηση και πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου .

Στο 3ο σετ είχαμε το ίδιο σκηνικό με τα κορίτσια του Πιερικού να διατηρούν μια διαφορά στο σκορ φτάνοντας να προηγηθούν με 24-21 .

Όμως στο σημείο αυτό μια ολιγωρία των παικτριών του Πιερικού έδωσε την ευκαιρία στην ομάδα της Ελασσόνας να ισοφαρίσει στο σκορ και να δώσει δραματική εξέλιξη στο παιχνίδι .

Όμως τα κορίτσια του Πιερικού δείχνοντας χαρακτήρα , κέρδισαν και αυτό το σετ με 26-24 και το παιχνίδι με 3-0 σετ .

Η ομάδα του Πιερικού χειροκροτήθηκε απ ' όλους όσους παραβρέθηκαν στο κλειστό της Ελασσόνας , οι οποίοι μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για το επίπεδο της ομάδας και την μελλοντική της πορεία .

Η ομάδα του Πιερικού έδειξε για ακόμη ένα παιχνίδι όταν έχει άριστη οργάνωση σε όλους τους τομείς και σε όλα τα επίπεδα , τόσο σε διοικητικό όσο και σε αγωνιστικό επίπεδο οι επιτυχίες είναι θέμα χρόνου .

Αίσθηση προκάλεσε και η παρουσία αρκετού κόσμου που ήρθε από την Κατερίνη για να ενισχύσει την προσπάθεια του Πιερικού και τα κορίτσια του Πιερικού τον ανταπέδωσαν με την νίκη και την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση .

Η σύνθεση ( Σαρρής ): Τσιουτσιούλη , Γκουτζαμάνη , Χαραλαμπίδου , ​​Καραφουλίδου , ​​Παπαδοπούλου , Παναγιωτίδου , ​​Καλπακίδου , ​​Τσιγγαροπούλου , Γκόλτσιου .

1 σχόλιο:

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.